Pomoc w wyborze laptopa

Forum Komputery
Odpowiedz
10.05.2012 19:25
AyenoKanno
1
odpowiedz
AyenoKanno
208
SomeoneElse

Pomoc w wyborze laptopa

Nosze sie z zamiarem kupna laptopa.
Chce na nim robic doslownie wszystko - grac, ogladac filmy, sluchac muzyki, office itd.
Kwota jaka chce przeznaczyc to nie wiecej niz 700 euro (mieszkam w Niemczech wiec dobrze by bylo jakby nie bylo problemu z dostepnoscia w sklepie OTTO.de). Chcialbym zeby byl to ASUS ewentualnie Toshiba lub ACER.
Co do gier to chcialbym odpalic LoL`a, Diablo III i Bad Company 2 albo BF3.
Wielkie dzieki za Wasze propozycje i przepraszam za brak polskich znakow ale niemiecka klawiatura nie posiada ;)

10.05.2012 19:31
😊
2
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

Moze nie na temat ale... jak siedzisz w Niemczech to dlaczego nie pomyslisz np. o Medion Akoya. Jak ja nieraz widze mega potezne konfiguracje pojawiają się w promocjach w supermarketach w Niemczech to czapki z głów. Medion Sredion, i tak wszystkie podzespoly nie produkują "składacze laptopów" a firmy zewnetrzne.

Tak wogóle to toshiba, asus, acer to wg TEGO forum dziadostwo... co jest na topie w tym miesiącu? eeee.... chyba lenovo.

10.05.2012 19:57
AyenoKanno
3
odpowiedz
AyenoKanno
208
SomeoneElse

Markety nie wchodza w grę z powodu doświadczeń z marketowymi desktopami. Poza tym mogę liczyć na mały rabat w wymienionym sklepie. Producent nie jest właściwie najistotniejszy ale warunek jest taki żeby można go było dostać w wyżej wymienionym sklepie i żeby mial jak najlepszy stosunek ceny do wydajności.

10.05.2012 21:05
PanSmok
4
odpowiedz
PanSmok
265
Legend

Wyszly teraz nowe Asusy z Icorami 3 generacji i grafikami z serii 600 - ale to raczej okolice 800 -900 euro. Jezeli cjhcesz ruszyc nowe gry - moze byc ciezko.

10.05.2012 21:30
AyenoKanno
5
odpowiedz
AyenoKanno
208
SomeoneElse

Ja nie wiem - kiedyś jak zadawało się tu konkretne pytanie dostawało się konkretną odpowiedź. Ja nie pytam o to jakie laptopy są teraz na topie, w jakim sklepie kupić najlepiej, tylko który model w rzeczonej kwocie będzie najrozsądniejszą opcją jeśli chodzi o codzienne urzytkowanie wliczając w to gry...nie koniecznie na najwyższych detalach, średnie w zupełności mi wystarczą.

10.05.2012 22:10
6
odpowiedz
Lutz
173
Legend

[5] Dostales rzeczowa odpowiedz pietro wyzej, jezeli chcesz pograc a nie ogladac pokaz slajdow musisz najwyrazniej dolozyc pieniedzy. Battlefield3 na srednich detalach w 1440x900 czy podobnej rozdzielczosci ma mimo wszystko wymagania.

Mozesz tez oczywiscie skorzystac z wyszukiwarki, po wpisaniu frazy "jaki laptop" (pewnie zastanawiasz sie jak na to wpadlem) dostalem kilka watkow

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl