Pomoc steam

Forum Komputery
Odpowiedz
28.08.2011 08:59
shawnz
1
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

Pomoc steam

Pisze bo otrzymałem odpowiedz od steam w sprawie skradzionego konta i chciałem sie upewnic, ze dobrze rozumiem co piszą a oto treść:
Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

Please write your Support Ticket Number aaaa-bbbb......on the quick reference
card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a
separate piece of paper or inserted with an image editor) and resubmit your
scan or digital photo in .jpg format for review. Please ensure that you
submit a full-color image, rather than a photocopy.

Note: Please use a pen with permanent ink and avoid marking over the CD Key
code.

Ja zrozumiałem, że te kod który mi wysłali (support ticker number) mam wpisac na cd keyem, nie powinno być na osobnej kartce papieru, zrobione aparatem cyfrowym, żeby to wygladało jak zdjęcie full-color a nie jak fotokopia. oraz żeby użyć mocnego markera.

tylko właśnie nie bardzo rozumiem czy chodzi aby napisac ten kod nad cdkeyem czy o to żeby go nie pisać na cdkeyem moj angielski jest troche słaby "and avoid marking over the CD Key
code." "on the quick reference card or sticker above the CD Key" ?

28.08.2011 09:01
2
odpowiedz
Jederemiasz_NPC
203
Legend

Chodzi oto, by napisac ten numer ticketu na tej kartce gdzie masz napisany CD-key. Niewazne czy wyzej/nizej/obok, ale musisz uwazac, by nie zamalowac samego cd-keya :)

Tu masz przyklad zdjecia jak to ma wygladac:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6823-QADN-7849

28.08.2011 09:09
shawnz
3
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

ok wielkie dzięki za pomoc:)

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl