Hej na początku dodam, że nie znam sie na AE. mam problem w zasadzie dwoma rzeczami co do After Effecta. A więc tak w ae mam muzyke i ona co jakiś czas zwalnia albo przyspiesza. Dotyczy się to tak, że obrazu on też się zmienia w raz z przyśpieszeniem. Drugi problem nieco mniejszy zdjęcie dodam do tego ale chodzi o to, ze (jak popatrzycie na obrazek) to tam gdzie wyswietla sie kazda klatka i inne takie duperele to tam mam 2 linie niebieską i zieloną z tego co zauważyłem to jak skończy się ta zielona kreska to np muzyka włącza się od nowa i właśnie ja mam tak jak to opisałem. Np na jednej klatce (przyjmijmy, ze to 1 sekunda) mam zaznaczoną zieloną kreskę to ta muzyka będzie trwała tą jedną sekunde. a tak jak by reszta do dziury się chowa. Jeżeli macie czas to moge wam podesłać filmik bo w tym After effectcie to sie cuda dzieja. Matko bosko nigdy takiego bałaganu nie widziałem. A dodam, ze moja historia przegladarki wyglada tak, ze ostatnie 5 godzin to przedewszystkim "poradniki" jak i co naprawic dziekuje za uwage i dobrej nocy zycze bo ja juz padam z nog dobranoc.