Od pewnego czasu nie czerpię już takiej frajdy z grania jak kiedyś, dlatego postanowiłem nagrywać niektóre swoje gry i wrzucać je na YouTube. Myślę, że wychodzi mi to powoli coraz lepiej (wszelka krytyka jest mile widziana) - ale wiadomo, że najważniejsze są komentarze, nawet te negatywne. Zakładam ten wątek, aby mój kanał miał szansę stać się bardziej popularny, bo to "granie dla innych" naprawdę sprawia niesamowitą frajdę, a bez jakiejkolwiek reklamy nie wydaje mi się, żeby udało mi się znacznie zwiększyć swoją widownię.
Pierwsze filmiki były bez komentarza, natomiast teraz komentuję już na żywo to, co robię w grach. Na razie jest tylko kilkanaście filmików z gry The Binding of Isaac, ale zamierzam już niedługo wrzucać gameplay z gry Max Payne 3, a także z innych nowych produkcji. Zapraszam serdecznie i liczę na coraz więcej widzów. Komentujcie, lajkujcie, subskrybujcie i mówcie znajomym!
Link: http://www.youtube.com/user/FlaczQ
Nie interesują Cię te gry lub oglądanie na YouTube jak ktoś gra wydaje Ci się głupotą - nie zamierzam Cię do tego zmuszać. Chcę po prostu zwiększyć szansę, że ktoś znajdzie mój kanał i może akurat spodoba mu się to, co robię, a przez to ja będę tworzył jeszcze więcej filmików. Pozdrawiam i dzięki za wszelkie wsparcie! :)
A zdajesz sobie ile osób robi to co Ty? Żeby zaistnieć na YT, to musisz robić coś oryginalnego. Może śpiewaj nago?
Myślę, że nie tyle oryginalnego, co robić dobrze to, co robię. I nawet jak robię to dobrze - nikt może tego nie dostrzec i dlatego piszę. Poza tym nie chodzi mi o popularność typu TB, Tobuscusa czy nawet Wonziego i Rocka.
reklamy umieszcza się w kategorii ogłoszenia i ankiety
Kliknałem pierwszy lepszy - wypadło na "part 5"
Wieje nudą, bez życia komentujesz.