Procesor: AMD A8-6600 APU with Radeon HD Graphics 390 GHz
Karta graficzna: NVIDA GeForce GTX 750
8 Gb Ramu
Windows 7
Za wszelką pomoc dziękuje. Wiem że to trochę wkurzające pytanie, ale cóż, nie chciałbym wyrzucać pieniędzy w błoto.
Premiera 19 maja, tego samego dnia będziesz mieć liczne testy. Nie wiesz to czekaj na testy. Jeżeli wymagania okażą się prawdziwe,to nie odpalisz nawet na minimalnych.
Trochę wkurzające? Bardzo wkurzające, co chwila jakiś smętny pececiarz pyta, czy mu pójdzie Wiedźmin. Szczerze? Nikogo to nie obchodzi.
UP
"Nikogo to nie obchodzi" ale co nie obchodzi? Czy pójdzie W3? Owszem obchodzi a jeśli chodzi o smęty dzieci na forach czy im "pujdzie" to faktycznie nikogo to nie obchodzi ale do takich to nie dotrze... Tak jak do pewnego gościa z innego tematu nie dociera coś innego równie oczywistego :).
Wiem że to trochę wkurzające pytanie, ale cóż, nie chciałbym wyrzucać pieniędzy w błoto.
Masz wymagania, w dniu premiery będą benchmarki, filmiki na youtube, pierdyliard innych testów, ludzie będą pisać jak im na specyfikacjach chodzi, zawsze możesz przetestować w sposób mniej legalny i jeśli będzie ci działać kupić... Nie wiem w czym wy widzicie problem bo ja tu żadnego nie widzie.