Poblem z dwiema czesciami Call Of Duty
Witam, wiec problem polega na tym ze kupilem sobie Call of duty 6. Na poczatku CD room nie chcial czytac plyty ale mam nowy i gra sie zainstalowala. Potem grafika u mnie nie wyrabiala a dokladniej jak gralem to niektore obiekty byly cale czarne i jak chodzilem albo biegalem gra sie ciela. Potem kupilem Cod 5 i w tej grze problem jest juz na samym poczatku czyli gdy wlaczylem gre pojawial sie czarny ekran i z nudow klikalem kilka przyciskow i gra sie po kilku minutach wlaczyla. Ale to jednak jest denerwojace. Jak moge wyeliminowac te problemy we wszystkich grach? Albo jakie czesci mam wymienic? Mam kompa AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+ 2.41 GHZ 1GB RAM, karte graficzna ASUS x1600. Prosze o bardzo szybkie odpowiedzi. Kocham serie gier Call Of duty. Dodam ze CoD 4 dzialalo mi bez klopotów.
Twoja karta graficzna mimo ze obsluguje directx 9 oraz opengl 2.1 jest okrojona o wiele instrukcji stad takie bledy. Tworcy tworzac gry w ostatnich latach nie biora pod uwage tego typu kart stad moga pojawiac sie bledy spowodowane np. niekompatybilnoscia lub mala iloscia instrukcji shaderow.