Pilna sprawa .

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
12.05.2012 20:52
😐
1
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

Pilna sprawa .

Witam wszystkich serdecznie .
Zwracam się do was z bardzo nietypową prośbą . Chodzi o to , że znajduję się w bardzo trudnej sytuacji . . .
Konkretniej , sytuacja ta związana jest z problemami finansowymi i kłopotami w domu .
Mam 17 lat . Poszukuję pracy . Jestem dostępny przez cały tydzień tylko w godzinach wieczornych/nocnych .
Jestem z Rudy Śląskiej i zależy mi na tym aby praca ta znajdowała się w obrębie mojego miejsca zamieszkania .
I tu moja prośba , czy ktoś z was może ma do zaoferowania pracę ? Bądź może zna jakąś ofertę która by odpowiadała ? Dodam , że szukałem już wszędzie i dalej nic , a na prawdę mam poważny problem dlatego zwracam się do was .

Proszę was o jakiekolwiek oferty bądź propozycję .

Z góry dziękuję .

12.05.2012 20:59
2
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

up .

12.05.2012 21:04
3
odpowiedz
mirencjum
66
Legend
12.05.2012 21:46
4
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

Napisałem , że chodzi o pracę w godzinach nocnych , a roznoszenie ulotek to chyba raczej nie wchodzi w grę , bo nie widziałem jeszcze nikogo kto by robił to w nocy . Ale dziękuję , zapytam się może będzie taka możliwość . Każda pomoc się liczy . Jeszcze raz dziękuję .

12.05.2012 21:52
SzymX_09
5
odpowiedz
SzymX_09
72
Szymon

Popytaj w jakimś markecie/fabryce. Może znajdzie się praca na magazynie przy noszeniu jakichś pudeł, wykładaniu towaru na półki, sprzątaniu. Poproś ładnie, przedstaw swój problem, może coś zdziałasz.

12.05.2012 21:53
Boroova
6
odpowiedz
Boroova
73
Gwiazdka

Masz 17 lat, to zacznij myslec jak dorosly, a nie jak dzieciak. Jakiej ty pracy oczekujesz? W godzinach wieczornych i najlepiej blisko domu i w ogole najlepiej jakby kupe kasy placili. Zejdz na ziemie. W takiej sytuacji jak ty jest tysiace nastolatkow. Wiec albo podejdz do tematu powaznie albo nie truj gitary.

Moi znajomi w UK za czasow gowniarza (15-18 lat) pracowali za jakies marne grosze w magazynach wykladajac towar po nockach, albo sprzatajac kible w pubach. Ale w Polsce minie jeszcze wiele lat, zanim mlodziez zacznie podchodzic do tematu pracy powaznie.

12.05.2012 22:13
-=BROGI23=-
👍
7
odpowiedz
-=BROGI23=-
193
Senator

Sprawdz w miejscowym UP oferty i zapytaj czy nie ma czegos takiego jak 'bratniak', czyli posrednictwa pracy dla uczniow i studentow. Moze nie bedziesz zarabial kokosow (8-10zl/h), ale zawsze to cos i zawsze sie cos znajdzie na nocke ;)

[edit]
Poszukaj tez w google pod haslem 'studencka spoldzielnia pracy ruda slaska'. I nie zrazaj sie slowem studencka, nastolatkow tez czesto przyjmuja ;)

12.05.2012 22:14
8
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

Nie zachowuje się jak gówniarz i wiem , że milionów nie zarobię . Jak na swój wiek < pomyślicie smarkacz 17 lat > dużo doświadczyłem poprzez sytuację w rodzinie i nie tylko . Chodzi o to , że w dzień mam szkołę i musze jakoś to pozbierać do kupy . Fakt może jest dużo takich dzieciaków ale większość nic z tym nie stara się zrobić i użala się nad sobą . Nie mówię , że wszyscy i nie chcę tu nikogo obrazić tylko znam pare takich osób i wiem jak to czasami wygląda . Więc proszę o nie wyrzucanie mi tutaj . Wiem jak wygląda sprawa i szukam pomocy nie konfliktu .
Tak dzisiaj byłem w kilku marketach ale niestety nic . Jutro też jeszcze parę obskoczę i popytam z nadzieją .
Dziękuję , że w ogóle się interesujecie .

12.05.2012 22:16
😊
9
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

-=BROGI23=- ---> czy mógłbyś mi powiedzieć coś więcej o tym ? Niestety kompletnie nic o tym nie wiem . Chodzi o to , że dopiero od niedawna postanowiłem zmienić pewne sprawy i jak na razie nic . Ale wiadomo , że nie wszystko przychodzi od razu . Dlatego może wytłumaczysz co i jak trochę bardziej obszernie ? Będę wdzięczny .

12.05.2012 22:22
-=BROGI23=-
😊
10
odpowiedz
-=BROGI23=-
193
Senator

Tak jak napisalem wyzej:
Poszukaj tez w google pod haslem 'studencka spoldzielnia pracy ruda slaska'. I nie zrazaj sie slowem studencka, nastolatkow tez czesto przyjmuja ;)
Zamiast Ruda Śląska, mozesz dac Katowice (18km), tam napewno cos takiego bedzie - szukajac w google. Podejdz poprostu do miejscowego urzedu pracy i zapytaj o cos takiego w Twojej okolicy, powinni miec jakies informacje, powodzenia :)

Naprawde poszukaj, bo z tego co widze jest kilka konkretnych wynikow, zawsze mozesz podzwonic i zapytac :)

12.05.2012 22:29
11
odpowiedz
poltar
176
Senator

Zawsze sie znajdzie hiena ktora ocenia czlowieka na oczy go nie widzac i nie znajac sytuacji w jakiej sie ktos znajduje. W przeszlosci w moim najblizszym otoczeniu dzieciak stracil brata (i zostal bez rodziny jedynie z garstka znajomych) majac 16 lat. Taki Boroova by doradzil - szanuj sie, nie daj soba pomiatac. Tymczasem to ze znalazl sie ktos kto na czarno dal mu fuche za owe marne grosze pozwolilo mu wyjsc na prosta i teraz konczy szkole majac juz lepsza prace. I uwierz mi Boroova - jest bardzo wdzieczny za ta prace w nocy.

Co do MrFiro - wlasciwie poza sprzataniem/magazynami czy zalapaniem sie na stroza (popytaj przy parkingach urzedowych jesli takie sa w okolicy, tak fuche przy UC swego czasu przerobil kuzyn w wakacje) ciezko cos znalezc. Moze jakies montazownie? W mojej okolicy dziala calodobowa skladnia opakowan tekturowych - w dzien pracuje na pol gwizdka 4 osoby, w nocy dziala na czarno po 20-30 osob, inny przyklad - montownia paneli slonecznych, tez jada na zleceniach bez kwalifikacji i cala dobe. Musiasz poszukac, moze cos ci wpadnie w oko.

12.05.2012 22:30
👍
12
odpowiedz
zanonimizowany840414
8
Chorąży

Dzięki Brogi na pewno będę próbował . Dam znać o wynikach . Wielkie dzięki :)

Poltar Tobie również dziękuję !

PS: Miło , że są jeszcze tacy ludzie co nie olewają innych tak bez powodu :)

12.05.2012 22:37
-=BROGI23=-
👍
13
odpowiedz
-=BROGI23=-
193
Senator

Podziekujesz jak cos znajdziesz :) Ja wiem co czujesz, bo tez mialem kibel w domu za dzieciaka i musialem szybko dorosnac :/ Ale jakos sie udalo, czego i Tobie zycze :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl