Oszukaili mnie w Carfour !!!!
Witam, wczoraj wieczorem kupiłem w Carfour skórzany fotel pod kompa za 149.99 zł. Kilkanaście minut temu postanowiłem go poskładać po chwili zauważyłem że brakuje bardzo ważnej części a mianowicie, blaszki do połączenia siedziska z kółkami i tym badylem do regulacji. Bez tej części nie poskładam fotela. Nie wiem co robić (carfour jest ok. 40 km od mojego domu) część nie wypadła w transporcie, bo pudełko otworzyłem dopiero w domu.
Nie zostaje ci nic innego jak jechać z reklamacją. Nikt od nich do ciebie się nie wybierze.
[1] I dlatego dales ikone "OK"?
Zatem tez cIeszymy se twoim (nie)szczesciem.
Nie wiem co robić
Jak to co? Usiądź przed kompem i pisz na forum. Brakująca część sama przyjdzie. Przecież nie ma czegoś takiego w Polsce jak telefony, nie da się zadzwonić jak w normalnym cywilizowanym kraju do sklepu...
edit. Na niezłym wypizdowie musisz mieszkać, że najbliższy karfur masz 40km od siebie...
pozostaje Ci tylko wycieczka i reklamacja - raczej nikt z GOL'owiczow nie ma zbednej blaszki na podoredziu...
[7] Nie pytam co ogladasz... :P
A bardziej serio - reklamuj, swiat sie nie zawali, pewnie ktos przy pakowaniu krzesla w fabryce cos schrzanil. A ze dales "okejke" w 1 poscie, krzyczac ze cie oszukali, to coz poradze, ze fajny kontrast wyszedl.