Witam od kilku dni nie mogę zalogować się na origin cały czas mam tryb offline jak klikam online nic się nie dzieje wiecie może dlaczego tak jest ?
Genialna odpowiedz. A niby jak napisal na forum? :) Mozliwe, ze dostawca uslug zablokowal porty. Sprobuj tez przeinstalowac Origna.
No,Luke internet mam Jeremy nie mam 14 lat jak ty żeby mi rodzice internet odłączali :) Haszon dzięki za odp spróbuje przeinstalować origin
Niestety nic to nie dało może to przez premierę nowego medala są problemy nie wiem
A sprobuj zalogowac sie tymi samymi danymi logowania na stronie www od origin. Dodatkowo sprawdz na stronie
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
te porty (origin musi byc wlaczony)
Porty TCP:
80
443
9960 - 9969
1024 - 1124
18000
18120
18060
27900
28910
29900
Porty UDP:
1024 - 1124
18000
29900
Po reinstalacji origin w ogóle nie mogę go włączyć piszę że do pierwszego uruchomienia wymaga połączenia online i chuj już mnie szlak trafia od tygodnia nie mogę się zalogować co jest
Sprawdziles to o czym mowilem? I jezeli dostane po rankingu przez ciebie to cie uwale :P
Problem rozwiązany antyvirus mi blokował origin temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim za pomoc
Ale jak go odblokować ?
mam problem ciskam tryb online i nic i sie mi sie ładuje długo kurde co to jest muuj email [email protected]
Trzeba wyłączyć antywirusa, odinstalować origin i ponownie zainstalować!!!
NAPRAWDE DZIAŁA!!!