Według ostatnich doniesień, mapa na podstawie Los Angeles w produkcji Rockstar Games będzie zajmować około 12 kilometrów kwadratowych. Jest to na pewno dobra wiadomość, ale każdy kij ma dwa końce.
Przejechanie przez całe miasto może zająć nawet 30 minut, ze względu na pewne ograniczenie. Cole Phelps nie może sobie pozwolić na łamanie przepisów, ponieważ zaważyłoby to na jego karierze w policji. Producenci gry również wspomnieli o pewnych zmianach zastosowanych w ruchu drogowym, ale nie ujawnili na czym dokładnie miałyby one polegać. Śmiem przypuszczać, że chodzi o zwiększenie realizmu w modelu jazdy.
Czyżby stare i dobre czasy szaleńczych wyścigów w GTA powoli odchodziły w niepamięć?
[źródło: Gamergaia]
Czyżby stare i dobre czasy szaleńczych wyścigów w GTA powoli odchodziły w niepamięć?
Chciałeś się ścigać w grze, w której jesteś detektywem?
@up oczywiście że nie ten cały text to ja skopiowałem z Gamergaia
Jak chce się ścigać to odpalam Forze albo NFS.
Ciekawi mnie jak ta gra wypadnie. Poczekam na recenzje, gdy okaże się, że gra jest naprawdę warta uwagi to wtedy kupię.
a tuning będzie? i drifty?
tak sobie obserwuję tę grę i mam wrażenie, że w przyszłości będzie się ją wymieniać w gronie "dobrych, ale niedocenionych" :P
Mam nadzieję, że AI innych kierowców będzie dopracowane bo szału można dostać, jak w GTA IV jedziesz sobie bryczką a tu kretyn zmienia pas i wjeżdża prosto w Ciebie (szczególnie częste zjawisko na moście i autostradzie). Tak samo jest jak stoisz na światłach i się nie ruszasz bo jest czerwone, to gra po kilkunastu sekundach traktuje Cię jakbyś był AFK i kierowcy próbują Cię wymijać, przy okazji często wjeżdżając Ci "w dupę". Smutne, że R* nie umie dobrze programować skryptów. Kto jak nie on?
Ta, albo będziesz leciał prawie martwy w trakcie misji przez środek ulicy, na drugą stronę jezdni, po hot-doga, wszystko ładnie pięknie, a tu jeb, jakiś buc nie wyhamuje, i od poczatku misja.
Bardzo mnie to cieszy. Osobiście staram się przestrzegać przepisów w grach (i tak powinno być) i liczę, że L.A. Noire stanie na wysokości zadania. Ta gra zapowiada się wyśmienicie.