Witam, poszukuję nowego telefonu do 600zł. Nie mam jakichś wielkich wymagań, chciałbym jedynie, żeby bateria trzymała minimum 3 dni i obowiązkowo wifi. Nie mam zamiaru wydawać ani złotówki więcej, nie potrzebuję mega wypasionego telefonu - szukam czegoś, co będzie najlepsze dokładnie w tej cenie :) Do tej pory moją uwagę zwróciły dwa modele - HTC Wildfire S i Nokia Lumia 610. Czy jestem w stanie znaleźć coś lepszego do 600zł?
Z góry dziękuje za pomoc :)
chciałbym jedynie, żeby bateria trzymała minimum 3 dni
Nokia E52 lub E72.
Nie chcę E52, miałem ten telefon i niespecjalnie przypadł mi do gustu, wolałbym mimo wszystko jakiegoś smartfona.
Smartfon nie trzyma 3 dni, chyba, ze tylko dzownisz...ale wtedy po co Ci Smartfon.
Galaxy mini 2 jest calkiem fajny w tej cenie.
No to musisz zrezygnować z baterii trzymającej 3 dni, bo prawie żaden smartphone z dotykowym ekranem tyle nie potrzyma, chyba że będziesz go używał jedynie do sprawdzania godziny kilka razy dziennie i wysłania paru sms.
BTW E52 to też smartfon : >
Dobra, jednak wolę mieć w telefonie więcej opcji kosztem krótszego trzymania baterii. Więc proszę o polecenie mi najlepszego smartfona w tej cenie :)
Galaxy Mini 2 będzie lepsze od tej Nokii oraz HTC?
Jak ma być nowy to ciężko będzie o coś lepszego niż Sony Ericsson Live. Ma trochę mały ekran, ale daje radę. Ma androida 4.0, przyzwoite bebechy dzięki czemu chodzi bardzo płynnie, jest dość dobrze wykonany. Jak nie będziesz szalał, to może nawet 2 dni potrzyma.
Myślałem, że może Neo V byś dostał w tej cenie, ale widzę że to chyba niemożliwe.
Galaxy Mini 2 będzie lepsze od tej Nokii oraz HTC?
Mini jest całkiem dobry w swojej cenie, ale gorszy od Live'a. Wildfire S to przestarzały telefon, kompletnie nie warty uwagi.
Z kolei Nokia ma Windows Phone, jeśli by ci ten system odpowiadał, to też jest to jakieś rozwiązanie. System jest bardzo prosty w obsłudze i działa wyjątkowo płynnie, telefon ma również genialną klawiaturę systemową. Ze złych rzeczy: słaba bateria i tragiczna jakość dźwięku (jeśli słuchasz muzyki z telefonu).