Nowy MONITOR

Forum Komputery
Odpowiedz
29.06.2026 17:39
Damarok
1
odpowiedz
Damarok
44
Centurion

Nowy MONITOR

Witajcie,
miałem małą awarie i mój drugorzędny monitor wyzionął ducha... Co za tym idzie, potrzeba zakupu nowego. Mam dwie opcje, kupuje po taniości nowy drugorzędny, albo kupuje nowy główny monitor, a ten co mam teraz jako boczny. Aktualnie miałem MSI Optix MPG27C i Philips 275E i właśnie ten Philips poszedł na elektrośmieci.

Co byście polecili teraz na zakup nowego sprzętu?
Szukam jakby rad co do oby wersji czyli:
Nowy boczny w graniach 500-1000zł (tylko nówki wchodzą w grę)
Nowy główny w granicach MAKS do 2500zł, tutaj jestem wstanie zainwestować parę zł więcej jeśli to faktycznie ma być coś nowego jako "główny sprzęt" i posłuży X lat. Nie ukrywam, że ten MSI pracuję ze mną już dobre 7 lat i nie było z nim żadnych problemów.

Chciałbym podjąć dzisiaj decyzje, żeby jak najszybciej odebrać nowy sprzęt.

29.06.2026 17:42
HETRIX22
2
odpowiedz
1 odpowiedź
HETRIX22
222
PLEBS
29.06.2026 18:41
Damarok
2.1
odpowiedz
Damarok
44
Centurion

HETRIX22 Też na to patrzyłem, a jakiś uchwyt do niego poleciłbyś? Czy można brać "pierwszy lepszy" kierując się po prostu ciężarem czy coś innego?

29.06.2026 17:44
Rumcykcyk
3
odpowiedz
Rumcykcyk
137
Ojciec Zarazy

Też jestem na tym etapie i skłaniam się ku

MSI MPG 341CQR
Alienware AW3426DW
lub
ASUS ROG Swift PG34WCDM

Tylko problem z tym, że nowość i chwilowo albo nie ma albo drogo. Może po wakacjach wezmę któryś z wymienionych.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl