Nowe Stranger Things

Forum filmy i seriale scifi
Odpowiedz
29.11.2025 10:19
HETRIX22
1
odpowiedz
HETRIX22
215
PLEBS
Image

Nowe Stranger Things

Nowy sezon i bohaterów mogę podsumować dołączonym obrazkiem

post wyedytowany przez HETRIX22 2025-11-29 10:19:39
29.11.2025 10:38
mirko81
2
odpowiedz
mirko81
82
amd platform

na filmweb i imdb wysokie noty nowych odcinków. jeszcze nie oglądałem

29.11.2025 10:54
Wrzesień
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Wrzesień
74
Idiot Doom Spiral

A nawet bym sprawdził, ale geniusze znowu podzielili na 3 części, więc czekam na całość. Mam nadzieję, że ta taktyka szybko się zemści i serwisy wrócą do wypuszczania seriali w całości. Piractwo ponoć znów mocno rośnie w siłę, więc powinna to być kwestia czasu.

29.11.2025 11:31
mirko81
3.1
mirko81
82
amd platform

Co ma piractwo do sposobu wypuszczania odcinków?
Był okres słabego piractwa?

29.11.2025 11:44
Soulcatcher
4
odpowiedz
Soulcatcher
286
ESO

Premium VIP

Średnio mi się ogólnie podoba ten serial, z wielu powodów, ale nie można odmówić mu tego że dla wielu oglądaczy może być atrakcyjny.
Najnowszy sezon jednak broni się całkiem nieźle, najlepiej sprawdzić samodzielnie.
Jak się przymknie oko na głupotki, niekonsekwencje i część nielogicznych wydarzeń to zabawa dla wielu będzie dobra.

Nie był bym sobą gdybym nie napisał że najbardziej rozbawiło mnie to jak największa armia świata, walcząc z „inwazją piekieł” wystawia tylko 50 gości z karabinami i 4 samochody, a jedynym ratunkiem jest grupa nastolatków i gościu z karabinem. No ale taka konwencja.

Dla mnie 8/10 za ten sezon bo w zasadzie dobrze się bawiłem, choć część zabawy chyba nie była zamierzona.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl