Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: nowa gra online!!!!!!!!! znacie??? mozna wygrac prawdziwa kase

01.09.2012 14:03
1
zanonimizowany862485
0
Junior

nowa gra online!!!!!!!!! znacie??? mozna wygrac prawdziwa kase

Wczoraj natknąłem się na całkiem fajną gierkę przeglądarkową, w której można normalnie zarabiać i wypłacać prawdziwy hajs w eurosach

Gra nazywa się Anno 1777.
Opis:

Anno 1777 jest symulacją prawdziwego życia z XVIII wieku, możesz być politykiem, ekonomistą, wojownikiem, zwykłym pracownikiem oraz właścicielem różnego rodzaju firm. Istnieje nawet możliwość kupna wyspy i panowanie nad innymi graczami, których skusisz aby przybyli na Twoją wyspę i pracowali dla Ciebie. Gra powoli zdobywa popularność na całym świecie. Zanim przejdę do szczegółów powiem Ci jedną rzecz, tylko od Ciebie, od Twojego zaangażowania i inwestycji zależy ile pieniędzy zarobisz. Najaktywniejsi gracze zarabiają dziennie po 50 Euro i więcej( jeśli uważasz, ze to ściema to po prawej na górze jest czerwony przycisk "X" nie trać mojego czasu ). Wypłaty na stronie głównej gry mówią same za siebie. Bez wkładu własnego zarobisz ok 2-4 Euro miesięcznie klikając tylko "pracuj" i "odbierz bonusy"(Zajmuje to 20s dziennie). Jednak prawdziwa zabawa i PIENIĄDZE zaczynają się dopiero wtedy jak zainwestujesz troszkę pieniędzy (wystarczy nawet 5 Euro by móc zarabiać 10-15 Euro miesięcznie).

Jeśli chodzi o rejestrację w Anno 1777 to opcje są dwie:

1) zarejestrować się z "niby czystego linka" anno1777.com i dać zarabiać Rumunowi (bo jeśli nie zarejestruje się z jakiegoś reflinka to gra automatycznie dopisuje Cię jako niewolnika do któregoś z Rumunów, których jest najwięcej w grze)

2) zarejestrować się z reflinka Polaka (w tym przypadku z mojego ) i pozwolić żeby wszystkie pieniądze pozostały w Polsce a nie w Rumunii.

Wybór należy do Was

"czysty" link: anno1777.com

Lub moj
http://www.anno1777.com/index.php?i=276391

zapraszam do gry w razie problemow piszcie do mnie w grze,pomoge w 100% !!!

Forum: nowa gra online!!!!!!!!! znacie??? mozna wygrac prawdziwa kase