Nowa gra
od dawna nie siedzę w nowych grach ( mało czasu ) więc proszę o pomoc ;p
W związku z ulepszeniem kompa chcę kupić jakieś 2 fajne gry , proszę konkretne tytuły
1. Strzelanka Fpp , w miarę długa i fajna , czas i miejsce akcji obojętne , durzo broni , w multi nie będę grał ( myślałem możę o
Stalkerze )
2. Sciganka , dużo samochodów , w miarę realistyczna , możę być na torach ( myślałem o Burnout paradaise albo jakiegoś need for speeda ;p )
Burnout i NFS nawet koło realizmu nie stały. Jeżeli już realistyczną grę wyścigową to może rFactor z modami? Chociaż to nie jest nowa gra, ale realistyczna przynajmniej. A jeżeli coś bardziej arcade to Dirt 3, GRID...
A co do strzelanki...STALKER też nie jest nowy...No ale bardzo klimatyczny chociaż dosyć trudny...
Burnout i NFS nawet koło realizmu nie stały.
Bez przesady, może to nie Richard Burns Rally, ale ostatnie Shifty mogą już być takimi "symulatorami dla ubogich".
Z bardziej nowych samochodówek, realistycznych mogę polecić gry od SimBin (GTR, WTCC). Ze strzelanek - seria Bioshock.
1. Może Metro 2033
2. GRID lub DiRT 3 - zależy czy wolisz "rajdy", czy raczej jeździć po "asfaltowych torach".
mówiąc realistyczne miałem na myśli coś właśnie typu shift , a nie most wanted , a co sądzicie o Fallout 3 ??
up
Strzelanka: Chrome Specforce
Wyścigowa: Flatout
Strzelanke wybrałem , ale nie wiem czy Dirt 2 czy Shift . Co mi polecicie ???;/
Crysis 2.Jak na obecne czasy singiel dość długi a gra świetna.Świetna też jest seria Call of duty (singiel w każdej grze krótkie).W multi na bardzo długo wciąga.
P.S. niezauważyłem że strzelankę już wybrałeś więc wycofuje Crysisa