Nowa Edycja Premium Games

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
05.04.2012 21:24
Ruston
😜
1
odpowiedz
Ruston
37
Shodan

Nowa Edycja Premium Games

Witam,
Chciałbym zapytać co znajduje się w pudełku nowej edycji gier Premium Games i czy były jakiekolwiek problemy z instalacją tych gier, widziałem na niektórych forach, że były.
Zwłaszcza chodzi mi o takie tytuły jak :
- Fallout 3
- Stalker Zew Prypeci
- Deus Ex Bunt Ludzkości
- Rage

Czy oprócz płyty z grą jest tam jakiś poradnik lub cokolwiek innego ?
No i czy w ogóle warto ? Wasze opinie poproszę ; )

05.04.2012 21:29
2
odpowiedz
zanonimizowany771628
98
Legend

Jedyne co wiem to to że dostajesz kupon na 30 dni do 100 filmów na platformie iPla

05.04.2012 21:39
Ruston
3
odpowiedz
Ruston
37
Shodan

No to widzę, że szału nie ma .. ; ) Dzięki.
Czekam dalej na jakieś odpowiedzi.

05.04.2012 21:51
4
odpowiedz
zanonimizowany766738
21
Konsul

Nowe PG jest moim zdaniem bardzo biedne, mam Risena i Feara 3, i naprawdę się zawiodłem, te wydanie nie ma nawet porządnej instrukcji, tylko coś w stylu ulotki, tak jak pomarańczowa kolekcja klasyki, porażka.

05.04.2012 21:54
shawnz
5
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

jeszcze chyba red orchestra jest w tym:) ja mam 5 gier z tego premium games ss3, majesty, test drive, tomb raider i europa universalis,, problemów z instalacja nie miałem żadnych,
no mi sie stare premium games dużo bardziej podobało, tutaj płyta instrukcja kupon na iple i takie pudełko o niestandardowych wymiarach

a kupiłem tylko dlatego że była promocja 29,9 za gre:-]

http://www.purepc.pl/rozrywka/nowosci_w_premium_games_rage_deus_ex_hr_i_fallout_nv

05.04.2012 21:57
Ruston
👍
6
odpowiedz
Ruston
37
Shodan

Okej, dzięki wszystkim za odpowiedzi ; )

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl