Cześć GOL'owicze!
Chcę zrobić mojej dziewczynie prezent i zabrać ją na koncert do Wawy. Macie jakiś nocleg do polecenia w Warszawie, jak najbliżej Palladium. Nie zależy nam na luksusach. Możliwość wykąpania się, sprawny i działające łóżko i żeby nas karaluchy nie zjadły. Ma to być tylko jeden nocleg.
sprawny i działające łóżko
Tak, tak. Powiedz od razu, że nie ma piszczeć ani trzeszczeć.
cswthomas93--> Dla mnie może piszczeć i trzeszczeć, gorzej dla tych co mieliby tego słuchać przez pół nocy... ;D
Proponuję hotel Aramis na ul. Mangalia na warszawskim Mokotowie, do centrum niedaleko jednym autobusem 519. Ceny jak na Warszawa OK. Sam nigdy nie nocowałem bo mieszkam niedaleko, ale nawet na GOLu był ten hotelik wielokrotnie polecany:)
Pozdrawiam
Ja mogę dodać za to opinię z pierwszej ręki bo spałem w Aramisie już kilka razy. Do centrum faktycznie jest blisko bo w centrum załatwiam interesy i poruszam się autobusami. Samochód stoi sobie spokojnie na parkingu hotelowym a ja nie klnę jak szewc w korkach. Dobrze jest wcześniej dokonać rezerwacji bo często mają komplet. W pobliżu jest hotel Atos, kilka razy zastanawiałem się czy tam nocować ale jakoś się do Aramisa przyzwyczaiłem. Spał ktoś w Atosie? Jestem ciekaw czy mają podobne ceny i warunki?