Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

- Nie było! Jak do tego doszło? -

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
25.05.2026 05:04
John_Wild
1
odpowiedz
John_Wild
60
Okropnie_Wściekły_Dzik

- Nie było! Jak do tego doszło? -

Dramat... Nie było artykułu "Na 179 dni przed premierą GTA 6..." Jak żyć? ;) 😜

25.05.2026 07:47
Soulcatcher
1.1
odpowiedz
Soulcatcher
294
Crimson Desert

Premium VIP

John_Wild Czy chodzi o to że nie masz się gdzie dopisać ze swoim „Przypominam... Trolling ;)” ?Może np. tu w tym wątku się dopisz.

25.05.2026 08:43
adam11$13
25.05.2026 09:40
John_Wild
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
John_Wild
60
Okropnie_Wściekły_Dzik

Soulcatcher, nie umiesz się bawić. I wydaje się że chyba się w związku z tym nawet ze...ś ;) Napraw lepiej forum, bo nie można odpowiadać użytkownikowi pod postem :)

25.05.2026 10:17
Soulcatcher
2.1
1
odpowiedz
Soulcatcher
294
Crimson Desert

Premium VIP

John_Wild moja zabawa nie ma znaczenia. Bardziej chodzi o zabawę innych ludzi i twoją zabawę, oraz o to że dowcip opowiedziany kilkanaście razy już nie jest śmieszny.
Ludzie czekają na każdy news o nowym GTA, bo to najbardziej oczekiwana gra od bardzo wielu lat. I wiesz co ludzie czytają te newsy za każdym razem gdy się pojawiają. To jest ich zabawa.
Ty bawisz się ich kosztem dopisując złośliwe uwagi próbujące wyśmiać ich zainteresowanie.
O ile za pierwszym razem twoja uwaga może była nawet zabawna to po kilkunastu powtórzeniach jest nieco męcząca.
Ja np. uważam że to o czym pisałeś, czyli cykl newsów o tym co nowego wiemy o GTA to jest całkiem fajny pomysł, w końcu to serwis o grach.

Nie naprawię nic, bo od lat się tym nie zajmuję, czasami pomagam, ale za serwis w tym forum odpowiadają inni ludzie, i całkiem dobrze im to idzie.

25.05.2026 10:42
John_Wild
2.2
2
odpowiedz
John_Wild
60
Okropnie_Wściekły_Dzik

Kompletnie mnie nie zrozumiałes. Niczego i nikogo nie wyśmiewam. Szanuję zainteresowanie gra innych graczy. Ale pisząc 200 newsów co dzień o GTA 6(właściwie o niczym) to też Wasza zabawa. Bo z dziennikarstwem growym nie ma to nic wspólnego :) Bawię waszym trollingiem i tyle :) Pozdrawiam. 🙂

25.05.2026 22:29
WolfDale
😜
2.3
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Via Tenor

John_Wild Soul nie ma zabawy, bo już banować nie może.

25.05.2026 22:46
Herr Pietrus
3
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

Taka ładną serię przerwali... też jestem zawiedziony.
Szkoda, pokazaliby, że mają trochę dystansu do siebie. A w Google News na pewno by się klikało.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl