Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Neuromancer

Forum filmy i seriale scifi
Odpowiedz
26.07.2026 18:54
Silvaren
1
odpowiedz
Silvaren
12
Konsul
Wideo

Neuromancer

Trochę inaczej to sobie wyobrażałem czytając książkę, ale chyba i tak warto czekać.

MAG ma w przyszłym roku wypuścić nowe wydanie "Trylogii ciągu". Mam nadzieję, że nie w serialowych okładkach.

https://www.youtube.com/watch?v=g79GPZSQHBk

26.07.2026 19:11
Kwisatz_Haderach
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
27
GIT GUD or die trying

Troche czysto i malo depresyjnie, ale to chyba jest ta bogatsza czesc/miasto/dzielnica?
Z drugiej strony moim skromnym zdaniem Gibson zaadoptowany 1:1 bylby dzis ciezki do przepchania z duzym budzetem. Jak widac troszke ugrzeczniono stylistyke i chyba celowo bohaterowie wygladaja w miare normalnie. Zeby widz mogl poczuc jakas empatie.

Mnie sie ten potok depresji, degrengolady, syfu i upadku czlowieka jako jednostki ciezko czytalo (choc nie zrozummy sie zle, ksiazki SA super. Po prostu ten nihilistyczno-depresyjny sos Gibsona jest ciezkostrawny. Bardzo smaczny i wyszukany, ale ciezkostrawny. ;P).

Akceptujac powyzsze, to mi sie trailer podobal. Zwlaszcza ze bardzo malo pokazywal. Cyber zrobiony jak w ksiazkach. ;)
Zwlaszcza ze wzielo mnie z zaskoczenia, bo nawet nie wiedzialem ze adaptacja Gibsona jest w planach.

Apple pokazalo ze jak chce to potrafi, a zmiany w materiale zrodlowym potrafia byc okej (np. Lee Pace i Imperium w Fundacji... nie obrazilbym sie jakby tak bylo w ksiazkach).

CZekam i narazie nastawienie ostroznie pozytywne. ;)

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-07-26 19:16:43
26.07.2026 19:44
[Gammorin]
3
odpowiedz
[Gammorin]
108
N7

Cyber produkcji na rynku niestety jest jak na lekarstwo. Także na pewno obejrzę, ale nie nastawiam się jakoś na to specjalnie. Trailer solidny, ale nie urywa dupy. Ciekawe jak to się zdąży jeszcze zmienić do premiery.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl