netbook bez napedu optycznego

Forum Komputery
Odpowiedz
09.10.2011 11:39
😉
1
odpowiedz
zanonimizowany800836
14
Konsul

netbook bez napedu optycznego

witam, mam mogloby sie wydawac glupie pytanie, ale wolalbym to wiedziec przed zakupem..
w najblizszym czasie mam zamiar kupic sobie netbooka, jakiegos taniego, typowo pod intenet i starsze gry typu herosi 3, tu pojawia sie moje pytanie:
netbook nie bedzie mial napedu optycznego totez plyty z gry czy czymkolwiek nie bede mogl do niej wlozyc - w takim razie jak to zrobic?
najpierw musze wszystko z plyty skopiowac przy pomocy drugiego komputera na pendrive?

09.10.2011 11:41
ma_ko
2
odpowiedz
ma_ko
61

albo kupić napęd na USB...

09.10.2011 11:43
3
odpowiedz
Taikun44
14
Legend

albo udostępnić nawet w innym kompie i podpiąć się przez netbooka do niego

09.10.2011 11:59
Stalin_SAN
4
odpowiedz
Stalin_SAN
56
Valve Software

Ja mam netbooka bez napędu i radzę sobie w ten sposób, że najpierw na stacjonarce robie sobie obraz płyty deamon toolsem, a następne przenosze to na netbooka dyskiem przenośnym / pendrivem, są jeszcze napędy podłączne pod usb, ale to wydatek rzędu 100zł> i jeśli masz pojemny dysk przenośny / pendrive to nie za bardzo jest sens go kupować.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl