Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

NARC - nie dość, że gra leci za szybko podczas gameplayu to i z szerokością pola widzenia coś jest nie tak

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
23.09.2026 20:24
1
odpowiedz
remag
57
Konsul

NARC - nie dość, że gra leci za szybko podczas gameplayu to i z szerokością pola widzenia coś jest nie tak

Witam.
Ja wiem, że to jak poruszam temat odnośnie kolejnej gry, to przesada, ale to co zamierzam poruszyć tym razem nie tyczy się tego, że nie mogę gry odpalić. Zamiast tego chodzi mi o szerokość pola widzenia. NARC, bo o tej grze mowa z początku nie chciał się odpalić mimo, że gra jest pozbawiona DRM w wersji europejskiej (w tym w wersji CD-ACTION, w której mam grę). Na szczęście znalazłem rozwiązanie w postaci tego:
https://www.gry-online.pl/download/narc-widescreenultrawidesuperwidemultimonitor-fov-and-fps-fix-mo/zf146b2
No, plus jeszcze d3d8to9 i instalacja Bink Video. Ale nie, bo mimo, że z odpaleniem gry teraz wszystko jest ok, szerokość pola widzenia sprawia, że nie mogę grać w grę, bo kamera w grze nigdy nie jest za plecami postaci, którą steruję w grze. Do tego mam wrażenie, że gdy jest gameplay gra leci odrobinkę za szybko, co widać po przeciwniku, z początku pierwszej misji, który po oddaniu kilku strzałów z broni palnej biegnie jakoś za szybko. Próbowałem sam sobie poradzić raz zwiększając FOV, raz zmiejszając, ale poradzenie sobie z tym jest zbyt skomplikowane. Proszę o pomoc.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl