Najlepszy smartfon do ok. 500zl

Mobile
Odpowiedz
29.05.2014 16:05
1
odpowiedz
zanonimizowany805622
111
Legend

Najlepszy smartfon do ok. 500zl

Hej!

Szukam w takowej cenie jakiegos dobrego Smartfona. Nie mam o nich w sumie zadnego pojecia, dlatego zwracam sie do osob zanajomionych z tematem. Telefon uzytkowany bylby do rozmow/SMSow, do czatowania z aplikacji, przegladania internetu - w tym ogladanie filmow, sluchanie muzyki. Na gry raczej nie zwracalbym uwagi.

Telefon jak najbardziej moze byc uzywany - musi byc szybki, plynny i miec stosunkowo duzy ekran. Dodatkowe preferencje to robienie dobrych filmow i zdjec oraz ew. dual sim - do Areo2 (Tyle, ze watpie, aby dzialalo). Nie chce zadnych chinskich/polskich firm, o ktorych malo kto slyszal, tylko zapalency, szukajacy Galaxy S4 po nizszych cenach. Tak, szukam komercyjnego chlamu.

Na oku mam Motorola Moto G oraz LG L9 - co mozna rzec o tych telefonach? Sa jakies lepsze w tej cenie?

29.05.2014 17:13
2
odpowiedz
gro_oby
238
Senator

LG L9 sam używam i nie mam powodów do narzekań,. Szybki, nie muli, 1gb ramu wystarcza, pojemny, dobrze robi zdjęcia. Duży czytelny wyświetlacz:) jedyny minus to niema czujnika światła i przez to ręcznie trzeba ciągle zmieniać jasność;]

29.05.2014 17:15
3
odpowiedz
zanonimizowany805622
111
Legend

Glowny priorytet to szybkosc i wygoda przegladania internetu. Normalnie to kupilbym tablet, ale zwazywszy, ze zadnego Smartfona nie mam, to tablet wydaje mi sie srednia opcja.

29.05.2014 18:34
PrzemoDZ
4
odpowiedz
PrzemoDZ
144
Legend

Tablet jest bardzo dobrą opcją. Nawet butżetowy 7-calowiec będzie znacznie wygodniejszy podczas śmigania po internecie od smartfona za 500zł.

29.05.2014 19:40
👍
5
odpowiedz
drumnbass1804
31
Pretorianin

Ja bym ci proponował Overmaxa sam mam i jest zajebisty. Szybki, dobra bateria, wszystko na nim działa i masz nówkę z 2 letnią gwarancją... Będzie 10 razy wydajniejszy od tych LG L9 i innych badziewi znanych firmowych

http://allegro.pl/elegancki-overmax-vertis-aim-dualsim-3g-aero2-mapa-i4248742764.html

29.05.2014 20:04
6
odpowiedz
zanonimizowany805622
111
Legend

Wiem, ale tabletu nie schowam do kieszeni, ani nigdzie nim nie zadzwonie. :P

@UP - dzieki za propozycje, ale tak jak pisalem - poszukuje glownie czegos popularnego. Taki kaprys.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl