Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Myszka Tracer

01.02.2012 18:22
1
razor19957
126
Mechatronik

Myszka Tracer

Witam, posiadam od jakiegoś czasu taką samą myszkę: http://www.komputronik.pl/index.php/product/67941/Tracer_Diablo_Orange_TRM-138_USB.html

I mam problem, ponieważ jakieś pół roku działała, ale potem cały czas się rozłączała(nie łączyła) a teraz kiedy wkładam ja do USB to w ogóle nic się nie dzieje. Korzystam od jakiegoś czasu z innej myszki bodajże za 15zł i sprawuje się świetnie jet to mysz z firmy (A4Tech).
Założyłem ten temat, ponieważ zgubiłem gwarancję na tę myszkę i chciał bym ją sam jakoś naprawić (jeśli jest taka możliwość). Proszę o wasze rady na ten temat.
Pozdrawiam.

PS: Jakby co to sterowniki od portu USB zaktualizowałem.

01.02.2012 18:56
2
odpowiedz
razor19957
126
Mechatronik

up

01.02.2012 19:09
-=BROGI23=-
3
odpowiedz
-=BROGI23=-
193
Senator

chciał bym ją sam jakoś naprawić (jeśli jest taka możliwość)

Z tego co napisales to raczej nawet gdybysmy zdiagnozowali problem hardwareowy to przez niepewnosc nie bylbys w stanie jej naprawic. Juz pomijam fakt dlugotrwalego, mozolnego i zapewne nieudanego procesu diagnozy. Jesli nie masz gwarancji (dowodu zakupu etc.) to albo zanies ja do jakiegos serwisu (zakladam ze sprawdzales ja wczesniej na innych komputerach) niech ja naprawia, albo zacznij rozgladac sie za inna myszka (chyba ze ta za 15 zl Ci odpowiada). A na przyszlosc masz nauczke zeby nie kupowac myszy malo znanych marek ;)

01.02.2012 19:18
4
odpowiedz
razor19957
126
Mechatronik

Tak zrobię, dzięki .

Forum: Myszka Tracer