Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: mw3 pytanie ;(

26.01.2012 08:57
1
wlodzix®
120
Zapach starca

mw3 pytanie ;(

Wczoraj ściągnąłem ze steam 14gb plików coda mw3 ;P Włączam grę - OK jest menu i wyłączam za raz. Gdy próbuję włączyć drugi raz pojawia się błąd. Sprawdziłem spójność plików gry czy jakoś tak i zaczęło mi ściągać kolejne 7gb jakiś plików ? Też tak mieliście ? Dlaczego od razu to się nie ściągnęło ?

EDIt

Heh poczytałem trochę o tym i wychodzi na to, że sporo osób ma taki sam problem. Gra sama kasuje swoje pliki gry i trzeba je zastępować backupami plików gry ;P LOL oryginał i takie problemy ? Za każdym razem gdy będę chciał zagrać będę musiał kopiować pliki w koło macieju ?

26.01.2012 09:36
Matt
😍
2
odpowiedz
Matt
269
I Am The Night

Niestety mialem podobne problemy - zainstalowalem gre z plyty, ale ze byla po polsku, a ja wolalem wersje angielska zmienilem jezyk z poziomu steama - myslalem, ze doinstaluja sie tylko pliki jezyka, ale gdzie tam, zaczela sie sciagac cała gra. 14GB przy 2mbit łączu to duzo, przywrocilem wiec szybko wersje PL ...ale gdzie tam, sciagac całość było trzeba i tak.
OK, sciagnalem całe 14GB, odpaliłem single'a - jest po angielsku, super.
Odpaliłem multi ...i menu jest po polsku - WTF?! Przy kolejnym odpaleniu single juz wyskoczył bład o niezgodności wersji i trzeba było dociągać jeszcze raz 7GB.
Przeszedłem single'a, multi nie ruszałem wcale żeby mi nie kaszaniło z wersjami i MW3 zostawilem.

Jeszcze wieksza ciekawostka jest dla mnie dedicated server, z ktorego nie korzystaem ani razu ale 3x "aktualizował" mi sie po 7GB, przy 4 razie spauzowałem download i tak od miesiaca wisi na 1%.

W tym aspekcie MW3 to koszmarny zart.

26.01.2012 10:29
😍
3
odpowiedz
wlodzix®
120
Zapach starca

LOL to co zrobić w takiej sytuacji ? ;P

Musi być jakieś rozwiązanie - tyle osób w to gra i chyba wszyscy nie mają tego typu problemów.

26.01.2012 11:06
Matt
4
odpowiedz
Matt
269
I Am The Night

Nie mam pomysłów, ale poniewaz w MW3 juz nie gram nie to dla mnie na szczescie realny problem, gdybys jednak znalazł sprawdzone rozwiazanie, daj znac - moze sie przydac w przyszłosci.

26.01.2012 11:12
5
odpowiedz
wlodzix®
120
Zapach starca

Ja spróbuję tego prostego rozwiązania o ile jest skuteczne, ale przyznam, że nie widzi mi się podmiana plików za każdym razem gdy będę chciał pograć.

http://www.modernwar.pl/forum/111-Call-Of-Duty-Modern-Warfare-3--problemy-techniczne/80100-Samoistne-kasowanie-sie-plkow-gry.html

Forum: mw3 pytanie ;(