Może ktoś to przetłumaczyć na polski?

Forum Komputery
Odpowiedz
01.10.2011 16:20
1
odpowiedz
Manti_NPC
47
Generał

Może ktoś to przetłumaczyć na polski?

For those who are still having problems in making the chants work...here are the steps :

1. create a folder called "chants" in C:2. create subfolders in it like menu music, entrance, team chants etc
3. download/place audio files in those subfolders. eg.place EPL entrance music in entrance.
4. create .m3u playlist by selecting the files in the subfolders. eg. right-click on EPLentrance.mp3 and select " add to vlc playlist " or " add to " WMP list "
5. Then save the playlist in your default music folder. eg. C:\Users\Name\Music ( IMP - dont create any folder inside music folder, just save playlist there )
6. Its all done, import them into game and dont delete/move chants folder from C:/, otherwise custom sounds wont work....

This method worked for me, Do let me know if it worked for everbody !!!
Lets FIFA 12

Translator jest do bani,więc liczę na was.

01.10.2011 16:29
😉
2
odpowiedz
Omni_NPC
66
Senator

W skrócie:

Utwórz foler, ściągnij muzykę, zapisz muzykę w jednej playliście, przenieś do folderu z grą...

Najważniejsze: Pirat czy oryginał?

01.10.2011 16:30
3
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Kategoria --> sportowe
50 zł i ci przetłumaczę.

01.10.2011 16:47
😃
4
odpowiedz
zanonimizowany535578
39
Pretorianin

Spróbuję przetłumaczyć:

Dla tych, którzy wciąż mają problemy z tworzeniem pieśni (!) pracy... o to kroki:
1.Stwórz folder o nazwie "chants" w C:
2. Zrób podfoldery w nim, jak w menu muzycznym, wejście, zespół pieśni (chants) itp.
3. Pobierz/ustaw pliki audio w tych podfolderach. eg.place EPL wejście muzyczne w wejściu.
4.Stwórz .m3u playlistę wybierając pliki w podfolderze. eg. prawym przyciskiem myszy kliknij na EPLentrance.mp3 i wybierz " dodaj do playlisty voc " albo " dodaj do " WMP listy "
5. Wtedy zapisz playlistę w domyślnym folderze muzycznym. eg. C:\Users\Name\Music ( IMP - nie twórz żadnego folderu w folderze muzycznym, tylko zapisz tam playlistę. )
6.Wszystko gotowe, importuj je do gry i nie usuwaj/przemieszczaj folderów chants z C:/, inaczej nie będzie działać...

Ta metoda u mnie działa, daj znać czy działa.

Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłem. Nigdy wcześnie nic nie tłumaczyłem, więc za błędy przepraszam.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl