Może ktoś to przetłumaczyć na polski?
For those who are still having problems in making the chants work...here are the steps :
1. create a folder called "chants" in C:2. create subfolders in it like menu music, entrance, team chants etc
3. download/place audio files in those subfolders. eg.place EPL entrance music in entrance.
4. create .m3u playlist by selecting the files in the subfolders. eg. right-click on EPLentrance.mp3 and select " add to vlc playlist " or " add to " WMP list "
5. Then save the playlist in your default music folder. eg. C:\Users\Name\Music ( IMP - dont create any folder inside music folder, just save playlist there )
6. Its all done, import them into game and dont delete/move chants folder from C:/, otherwise custom sounds wont work....
This method worked for me, Do let me know if it worked for everbody !!!
Lets FIFA 12
Translator jest do bani,więc liczę na was.
W skrócie:
Utwórz foler, ściągnij muzykę, zapisz muzykę w jednej playliście, przenieś do folderu z grą...
Najważniejsze: Pirat czy oryginał?
Spróbuję przetłumaczyć:
Dla tych, którzy wciąż mają problemy z tworzeniem pieśni (!) pracy... o to kroki:
1.Stwórz folder o nazwie "chants" w C:
2. Zrób podfoldery w nim, jak w menu muzycznym, wejście, zespół pieśni (chants) itp.
3. Pobierz/ustaw pliki audio w tych podfolderach. eg.place EPL wejście muzyczne w wejściu.
4.Stwórz .m3u playlistę wybierając pliki w podfolderze. eg. prawym przyciskiem myszy kliknij na EPLentrance.mp3 i wybierz " dodaj do playlisty voc " albo " dodaj do " WMP listy "
5. Wtedy zapisz playlistę w domyślnym folderze muzycznym. eg. C:\Users\Name\Music ( IMP - nie twórz żadnego folderu w folderze muzycznym, tylko zapisz tam playlistę. )
6.Wszystko gotowe, importuj je do gry i nie usuwaj/przemieszczaj folderów chants z C:/, inaczej nie będzie działać...
Ta metoda u mnie działa, daj znać czy działa.
Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłem. Nigdy wcześnie nic nie tłumaczyłem, więc za błędy przepraszam.