Montaż radiatorów na ram
Witam,
Na miejsce moich spalonych goodram pro (w pomaranczowych radiatorach) trafił nowy Goodram bez radiatorów.
Rozkminiam nad przelozeniem tych radiatorów, juz je zdemontowałem, czyszcze je wlasnie z kleju. Docelowo planuje popaćkać kostki pastą termoprzeowdzącą i zapiąć te radiatorki na nowych ramach.
Co myslicie?
p.s tak, głownie dla lansu bo podobaja mi się te pomarańczowe obudowy
edit: zeby nie bylo, szukałem, ale w internecie znalazlem chyba tylko jeden wątek na jakims forum PC o takim czyms. Zastanawiam się, czy brak zjawiska jest czyms uzasadniony czy poprostu nikomu sie nie chce pie****c z detalami?
No normalnie nakładasz paste zakładasz rzemyki i jazda, skoro to ma tylko ładnie wyglądać to co ty jeszcze chcesz?
Zastanawiam sie, czy pasta bedzie ok bo oryginalnie jest to montowane na jakis klej. Nie chce spieprzyc ;d
Chociaz teraz zastanawiam się nad sensem tego. Bede musiał zdjać naklejki z ramów i mysle, ze nawet jesli przekleje je na radiatory będzie się to równało utracie gwarancji. am i right?
Chcesz schlodzic RAM'y? Zamontuj nad nimi wentylator. Tego typu "radiatory" pomagaja tyle co umarlemu kadzidlo...