Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Monotonny temat kanału na youtube..

12.11.2013 20:37
Wirthus77
1
Wirthus77
10
Legionista

Monotonny temat kanału na youtube..

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
Od jakiegoś czasu kręcę filmy na yt, jak 1/2 graczy druga połówka to oczywiście streamerzy.
I jak obie strony mają problemy z wypromowaniem kanału. Jest tego multum w sieci ostatnio i każdy chce być
lepszy od drugiego albo też chcą współpracować żeby wymienić się widzami.
Lecz to nie starczy, więc piszę z takim pytaniem, gdzie najlepiej promować kanał i jakich błędów nie popełniać?
Bez hejtów proszę.
Link do mojego kanału http://www.youtube.com/user/HeavenandHellTV

12.11.2013 20:45
Martius_GW
2
odpowiedz
Martius_GW
61
Generał

Ale syf, daj sobie spokój.

12.11.2013 20:54
Wirthus77
3
odpowiedz
Wirthus77
10
Legionista

chciałbym wiedzieć co dla ciebie jest syfem ?

12.11.2013 21:11
Thermometrr
4
odpowiedz
Thermometrr
132
out of space

Monotonny temat kanału na youtube.. - zacznij nagrywać coś nowego, oryginalnego, ciekawego. Wtedy może i znajdziesz widzów i ludzi, którzy z chęcią będą chcieli oglądać Twoje filmy. Teraz, niestety, nie wróżę Ci długiej kariery, chociaż mogę się mylić, bo nie znam się na tych wszystkich "jutuberach" bo ich po prostu nie oglądam :)

Twój nick jest strasznie beznadziejny. Nie dość, że ciężko go w ogóle przeczytać to jeszcze NaPiSaŁeŚ gO tAk, że w ogóle nie widać co tam jest napisane. Twój nick powinien być prosty, chwytliwy, ludzie muszą Cię zapamiętać i kojarzyć.

Plus oczywiście dubstep w intrze, tak oryginalnie!

12.11.2013 21:37
DM
5
odpowiedz
DM
226
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

chciałbym wiedzieć co dla ciebie jest syfem ?

barwa głosu, intonacja, sposób mówienia... żeby ktoś cie oglądał/sluchał musisz mieć radiowy, miły dla ucha głos, dopiero dalsza sprawa to to, co się mówi...

13.11.2013 16:48
Wirthus77
6
odpowiedz
Wirthus77
10
Legionista

Mój nick to tylko nazwa kanału, w każdym materiale przedstawiam się i tak jako Wirthus (czyt. wirtus) od nazwiska. Mam naprawdę głowę pełną pomysłów ale czas to przenosić na filmy. A postanowiłem nagrywać gry takie jakie nagrywam ponieważ mimo wieku ludzie je oglądają, bo nigdzie nie ma ich dobrze przedstawionych. Wpadłem na to ponieważ są to materiały z pojedynczymi misjami co pozwala na szybkie nabijanie wyświetleń. Nie ma sensu zaczynać serii gry która ma tylko kapanie co ciągle trza savować. Ale dziękuje za szczere rady i proszę o kolejne jak macie.

13.11.2013 16:54
Szyszkłak
7
odpowiedz
Szyszkłak
217
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Odpaliłem pierwszy lepszy filmik, po usłyszeniu "paczajcie" wyłączyłem. Nazwa kanału faktycznie nie czytelna.

Powodzenia!

Forum: Monotonny temat kanału na youtube..