Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Moje wypociny + giveaway

08.03.2016 17:50
1
zanonimizowany1151675
4
Junior

Moje wypociny + giveaway

Jak komuś się nie chce dużo czytać - rozdaję Valve Complete Pack i Orange Box przez gleam.io

gleam.io/nhXBl/wcozagracpl-giveaway-valve-complete-pack-orange-box

Niżej dla dociekliwych.
Zanim w ogóle ktoś obrzuci mnie błotem i wyzwie od spamu, noobow gimbów i co tam jeszcze da radę, niech chociaż doczyta do końca.

Od jakiegoś czasu próbuje tworzyć blog dla ludzi zagubionych w recenzjach gier - w skrócie dla graczy od gracza w mega subiektywnej formie. I nie - nie ma takich stron dużo, bo założyłem ją właśnie ponieważ sam nie mogłem znaleźć ciekawej stronki z wartymi zagrania grami. Więcej info w zakładce "o mnie"

moja stronka - wcozagrac.pl

A teraz do sedna, po pierwsze zapraszam na bloga, a po drugie organizuje Giveaway żeby trochę się zareklamować. Mam - więc rozdaje i tyle.

Do rozdania valve complete pack i Orange box. Czyli jakieś 29 gier.

Wszystko w postaci steam gift, legalne pachnące nowe.

Giveaway tworzony przez platformę gleam.io żeby było sprawiedliwie i ktoś mi nie mówił że wygrał mój kuzyn czy szwagier.

Wystarczy dołączyć do grupy steam czy tam śledzić twitter. A jak wam się blog nie podoba to zawsze możecie po zakończeniu odsubskrybowac.

Pozdrawiam.

10.03.2016 13:36
2
odpowiedz
zanonimizowany1151675
4
Junior

Sry za double post, ale nie mam funkcji edycji.

Przy okazji giveawaya przeglądałem swój ekwipunek i mam jeszcze zbędne klucze (zdublowane z różnych bundli) do Raymana Origins na Uplay i Tropico 4 na Steam.

Jak ktoś ma ochotę niech się wpisze niżej, później subiektywnym głosem komuś prześlę jedno lub oba, jak tam chcecie.

W dalszym ciągu zapraszam na bloga i giveawaya'a!

Forum: Moje wypociny + giveaway