Mój Kanał Na Yt

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
29.12.2015 22:57
😊
1
odpowiedz
Kisho
1
Junior

Mój Kanał Na Yt

Cześć. Jestem Kisho jestem początkującym yt'berem. Od Raz mowie ze nie licze na wielką sławe ale chciałbym osiągnąc przynajmniej te 500 subskrybcji. Jeśli bylibyście w stanie mi pomóc byłbym wam bardzo wdzięczny. Wystarczy, że wejdziecie na moj kanał i go zasubskrybujecie. Wiem ze moje filmy nie sa jakies najlepsze ale mam nadzieje ze nie ma az takiej tragedii. Prosiłbym was chociaż o szczerą ocenę :) Oto Link : www.youtube.com/channel/UCP67swVyFd9CsvIpEZG2UUA

30.12.2015 11:24
AIDIDPl
2
1
odpowiedz
AIDIDPl
194
PC-towiec

To co tam pokazujesz to trochę za mało żeby dać subskrybcję. Poza tym musisz podnieść poziom w jakiś sposób. Co Ci da że będziesz miał 500subów jak nikt nie będzie tego chciał oglądać...

W ogóle to co planujesz nagrywać? Znowu to samo co wszyscy? CS: GO, Minecraft, LoL itd?

A tak w ogóle to masz sprzęt do tego żeby nagrywać gry? Bo mi się zdaje że CS był nagrywany na low...Nie jest to dla wszystkich problem ale jak ktoś oczekuje profesjonalnego pokazu/filmiku to może mu się to nie spodobać...

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl