Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: MoH Warfighter - GROM

13.04.2012 18:14
MAJOT14
1
MAJOT14
124
Sim racer

MoH Warfighter - GROM

Cześć. Wiem że może jest jeszcze za wcześnie aby o tym wiedzieć ale może to już wyciekło. Czy tylko w edycji limitowanej będzie GROM czy w edycji limitowanej GROM jest w Multi albo coś? Bo fajnie by było zagrać w moją ulubioną serię FPS(tak, wolę tą serię od BF i CoD pomijając MoH2010 który był jakimś nieporozumieniem w singlu a MoH tylko w tym jest silny) polskim żołnierzem. Jedyna moja obawa to to że spieprzą to tak jak MoH2010 i nie ma co kupować pre-ordera z limitówką ale jak GROM-u w zwykłej wersji nie będzie to kupię... Więc? Z góry dziękuję za odpowiedź.

13.04.2012 18:48
DM
2
odpowiedz
DM
226
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

w limitowanej będzie odblokowany od razu w multi, w normalnej pewnie bedzie trzeba się do tej skórki dopunktować

nie wiem skąd te podniety GROMem i graniem nim, skoro GROM używa amerykańskiego munduru Multicam i amerykańskiego karabinka M4, w ogóle prawie wszystko mają amerykańskie lub belgijsko/niemieckie - najlepsze - i taka postać niczym nie różni się od zielonych beretów z USA, oprócz słowiańskiej twarzy

jako siły specjalne nie noszą żadnych naszywek, herbów, symboli itd - choć ciekawostka jak to w grze odtworzą te zróżnicowane postacie, heh

13.04.2012 18:50
ksips
3
odpowiedz
ksips
138
Legend

skoro GROM używa amerykańskiego munduru Multicam i amerykańskiego karabinka M4, w ogóle prawie wszystko mają amerykańskie lub belgijsko/niemieckie - najlepsze - i taka postać niczym nie różni się od zielonych beretów z USA, oprócz słowiańskiej twarzy

OMG :o

A co do JW2305 w grze - ja bym się na razie nie podniecał. Obawiam się, że skończy się to tak, jak polscy komandosi w grze SOCOM...

13.04.2012 18:52
r_ADM
4
odpowiedz
r_ADM
263
Legend

GROM juz od dawna uzywa glownie HK416 (w roznych wersjach).

13.04.2012 18:55
ksips
5
odpowiedz
ksips
138
Legend

Dokładnie :)
A mundury (tobie chodziło najpewniej o kamuflaż, ale i tu trafiłeś w płot) są polskiej produkcji zazwyczaj. Kombinezony ćwiczebne (jedno i dwu częściowe) są szyte przez firmę KAMA. Kamuflaż to też polski SUEZ, a nie Multicam.

13.04.2012 19:04
MAJOT14
6
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

Po prostu lubię mieć świadomość że zabijam setki przeciwników Polakiem:)

13.04.2012 19:06
DM
7
odpowiedz
DM
226
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

co z tego, że polskiej produkcji jak wzór jest multicamem, zmieniono minmalnie parę detali, żeby nie dostać pozwu od crye, ale to żadna polska myśl oryginalna - po prostu kopia mc

że aż zacytuję z biblii, i to polaka

Now this copycat "Suez" is being used by some GROM, BOR and CBS operatives here.

13.04.2012 19:13
ksips
8
odpowiedz
ksips
138
Legend

CBŚ ma normalne mundury Multicam. Zależy też o, którym CBŚ mówisz, bo poszczególne oddziały regionalne się znacznie od siebie różnią.

Minimalnie to bym nie nazwał - zmienili tak dużo, by obejść prawo patentowe. A to znaczy, że zmienili dużo. Zresztą porównaj sobie oba kamuflaże, na pierwszy rzut oka można je odróżnić.

Forum: MoH Warfighter - GROM