Cześć. Wiem że może jest jeszcze za wcześnie aby o tym wiedzieć ale może to już wyciekło. Czy tylko w edycji limitowanej będzie GROM czy w edycji limitowanej GROM jest w Multi albo coś? Bo fajnie by było zagrać w moją ulubioną serię FPS(tak, wolę tą serię od BF i CoD pomijając MoH2010 który był jakimś nieporozumieniem w singlu a MoH tylko w tym jest silny) polskim żołnierzem. Jedyna moja obawa to to że spieprzą to tak jak MoH2010 i nie ma co kupować pre-ordera z limitówką ale jak GROM-u w zwykłej wersji nie będzie to kupię... Więc? Z góry dziękuję za odpowiedź.
w limitowanej będzie odblokowany od razu w multi, w normalnej pewnie bedzie trzeba się do tej skórki dopunktować
nie wiem skąd te podniety GROMem i graniem nim, skoro GROM używa amerykańskiego munduru Multicam i amerykańskiego karabinka M4, w ogóle prawie wszystko mają amerykańskie lub belgijsko/niemieckie - najlepsze - i taka postać niczym nie różni się od zielonych beretów z USA, oprócz słowiańskiej twarzy
jako siły specjalne nie noszą żadnych naszywek, herbów, symboli itd - choć ciekawostka jak to w grze odtworzą te zróżnicowane postacie, heh
skoro GROM używa amerykańskiego munduru Multicam i amerykańskiego karabinka M4, w ogóle prawie wszystko mają amerykańskie lub belgijsko/niemieckie - najlepsze - i taka postać niczym nie różni się od zielonych beretów z USA, oprócz słowiańskiej twarzy
OMG :o
A co do JW2305 w grze - ja bym się na razie nie podniecał. Obawiam się, że skończy się to tak, jak polscy komandosi w grze SOCOM...
Dokładnie :)
A mundury (tobie chodziło najpewniej o kamuflaż, ale i tu trafiłeś w płot) są polskiej produkcji zazwyczaj. Kombinezony ćwiczebne (jedno i dwu częściowe) są szyte przez firmę KAMA. Kamuflaż to też polski SUEZ, a nie Multicam.
co z tego, że polskiej produkcji jak wzór jest multicamem, zmieniono minmalnie parę detali, żeby nie dostać pozwu od crye, ale to żadna polska myśl oryginalna - po prostu kopia mc
że aż zacytuję z biblii, i to polaka
Now this copycat "Suez" is being used by some GROM, BOR and CBS operatives here.
CBŚ ma normalne mundury Multicam. Zależy też o, którym CBŚ mówisz, bo poszczególne oddziały regionalne się znacznie od siebie różnią.
Minimalnie to bym nie nazwał - zmienili tak dużo, by obejść prawo patentowe. A to znaczy, że zmienili dużo. Zresztą porównaj sobie oba kamuflaże, na pierwszy rzut oka można je odróżnić.