Cześć, mam problem z Wiedźminem 2, wszystko spaczowane, gra oryginalna zakupiona w piątek. Zainstalowałem sobie, i gdy ustawiam na "pełny ekran" to intro i menu miga, dodam że gram na wysokich bez zacinek ale w oknie, na ultra nie sprawdzałem. Gdy włączam w oknie tego problemu nie ma, ale nie lubię grać w oknie, bo obraz jest ścięty przez dolny pasek (start i te aplikacje). Da się temu zaradzić ? Lapek mam od roku.
Specyfikacja:
Intel core i5 2,5 ghz z turbo boost 3,1 - 2 rdzenie
4 gb ramu
Grafika: AMD Readon HD 7600M Series (dokładnie nie pamiętam, chyba 7670 czy jakoś tak), Intel HD Graphic 4000
Windows 8.1
PS: Sterowniki grafiki i inne są najnowsze
HELP !!!
Masz laptopa? Mam ten sam problem. Po prostu graj w oknie to nie będzie migać :) (tak przynajmniej u mnie jest)
A da się może przynajmniej ten pasek na dole schować ? Bo on przezroczysty jest trochę, widzę np. łańcuszek Geralta itp. to troche nie przyjemne :/
spróbowałem, to nic nie pomaga, ustawia na średnie ale wygląda jeszcze gorzej...
To się chyba nic nie da zrobić, bo sam się z tym męczyłem. Gra działa najlepiej na xp :(.
Dzięki za fatygę BartekBFN, może ktoś miał taki problem i go rozwiązał ?
Owszem, ja miałem taki problem i go rozwiązałem. To się dzieje na mobilnych Radeonach, rozwiązanie to zainstalowanie ostatniej wersji sterowników (finalnej, zdaje się, że to 13.12) ze strony AMD Nie instaluj żadnych wersji testowych ani sterowników od producentów laptopa, to rozwiąże problem. Powodzenia.
BTW. Temu gościowi też się udało ;)
http://forum.pclab.pl/topic/951279-ekran-mruga-podczas-grania/page__p__12433689&#entry12433689
Ziecik, dziękuję :) !!!
Suabo :/