Metro 2033 bug

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
07.07.2011 14:51
1
odpowiedz
$erek47
56
Generał

Metro 2033 bug

Jestem w trakcie drugiego przejścia gry i mam problem. Jestem w levelu Frontline, w tunelu był checkpoint. Wczytuję go i nie mam w rękach żadnej broni. Próbuję ją zmienić i nic. Nie mogę nic zrobić, ani założyć maskę, ani włączyć latarkę, ani ją naładować. Mogę tylko poruszać się. Miał ktoś taki problem? Jak go rozwiązać? Gram na X360.

07.07.2011 15:04
2
odpowiedz
Eraz_NPC
161
Legend

Wczytaj poprzedni checkpoint. Na PC miałem to samo.

07.07.2011 15:10
3
odpowiedz
$erek47
56
Generał

Wczytywałem i nic. Na razie wyłączyłem konsolę i później będę próbował. Na 100% pomoże wczytanie wcześniejszego etap, ale wtedy stracę cały postęp i równie dobrze mógłbym zacząć grę od początku. Tego chcę uniknąć. Myślałem nad tym, żeby pominąć przeciwników i iść do następnego etapu, może to by coś dało.

07.07.2011 16:23
😜
4
odpowiedz
$erek47
56
Generał

Chciałem dojść do następnego levelu, ale nie mogłem przejść, bo nie mogłem otworzyć drzwi na samym końcu. Chyba zrobię sobie przerwę od tej gry i wrócę do niej za jakiś czas

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl