Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Merlin a wysyłka preorderów

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
19.02.2014 10:32
1
odpowiedz
ignac8
42
Kerbal

Merlin a wysyłka preorderów

Wiadomo może, czy Merlin wysyła przed czasem swoje preordery? Zamówiłem tam RoS, jako sposób dostawy wybrałem paczkomat i jestem ciekawy czy mogę liczyć na to, że paczka będzie w dniu premiery, czy raczej mam się nastawić na czekanie?

19.02.2014 10:38
2
odpowiedz
Garak
158
Szpieg
PLUS

z paczkomatem to moze byc słabo - raz czekałem tydzien na "włożenie "przesyłki do paczkomatu bo wszystkie szufladki były zajęte

19.02.2014 10:39
Matt
3
odpowiedz
Matt
284
I Am The Night

Jeżeli chodzi o ten aspekt, to Merlin jest cienki, w październiku zeszłego roku zrobiłem u nich preorder na BF4, przedtem jednak skonsultowałem termin z ich pracownikiem, ktory zapewnił mnie "Szanowny Panie, Pragniemy poinformować, jeżeli płyty dotarłyby przed premierą wtedy niezwłocznie są wysyłane.", kiedy jednak przyszło co do czego i wszystkie inne sklepy wysyłały preordery 2 dni przed premierą i jestem pewien ze Merlin tak samo miał płyty u siebie odpisali mi tylko "Termin realizacji zamówienia upływa z dniem: 2013-11-04. Przy opisie każdego towaru umieszczamy informację o tym, ile dni potrzebujemy na jego sprowadzenie - "Wysyłamy w ciągu". Do tego czasu trzeba jeszcze dodać czas potrzebny przewoźnikowi na dostarczenie przesyłki." itp itd.

19.02.2014 10:58
4
odpowiedz
ignac8
42
Kerbal

No szkoda, w razie czego parę dni jak trzeba to oczywiście poczekam. Z Merlina zamawiałem, bo najtaniej (mam darmową przesyłkę), a paczkomat wybrałem, bo z kurierem było by ciężko, a poczta jest wolniejsza.

19.02.2014 11:21
Matt
5
odpowiedz
Matt
284
I Am The Night

Kiedys z merlina zamawiałem naprawde sporo i wbrew pozorom czas dostawy przez poczte był przewaznie naprawde spoko (~2 dni?), a ze zgadaniem sie z kurierami bywało roznie....

19.02.2014 12:40
Stra Moldas
6
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra
PLUS

Generalnie jak mi bardzo zależy na grze przed premierą, to preferuję sklepy typowo "growe", niż ogólne. Większa pewność, do tego są mniejsze, więc i mniejsza biurokracja. :D

19.02.2014 15:37
7
odpowiedz
ignac8
42
Kerbal

No cóż, cena mnie skusiła, to wziełem dość duży :D

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl