Witam. Mam problem z zainstalowaniem MoHa. Zakupiony dzisiaj. Założyłem konto na Originie po czym ściągnąłem program. Wpisałem kod produktu dzieki czemu dodalem gre do swojej biblioteki. Gre wlaczam przez plytke wszystko pieknie. Nad paskiem widnieje napis "kopiowanie plikow z plyty". Dochodzi do 50% wyskakuje napis zebym wsadzil druga plytke. Narazie bez problemow. Kopiowanie plikow konczy sie po czym pokazuje mi sie przycisk "zainstaluj". Oczywiscie kilkam. Caly pasek jest zaladowany ( cos takiego jak by sie szykowalo przed instalowaniem) a na nim widnieje napis "instalacja". Cierpliwie czekam a tu nagle wyrzuca mnie do ekranu po zakonczeniu Kopiowania Plikow z Plyty. Dalej mam mozliwosc klikniecia przycisku zatytulowanego "zainstaluj". Klikam, po czym znowu widze "instalacja" i po chwili znowu wyrzuca mnie do ekraniku po kopiowaniu plikow. Nic nie moge zrobic. Probowalem wlaczyc gre przez miejsce docelowe jej skopiowania. Wyskakuje mi blad od origina zebym od nowa to zainstalowal czy cos takiego. Probowalem obejsc origina tak jak bym nie mial internetu, bez skutku. Prosilbym o odpowiedz tutaj albo na Origin : SzyszkaCFC.