ME2 ze Steama i Genesis
Mam problem. Kupiłem sobie tanio ME2 na Steamie a potem Genesis - i okazuje się, że Genesis nie chce się zainstalować ponieważ: Ta wersja instalatora Dark Horse ME1 Recap nie obsługuje języka zainstalowanego dla Mass Effect 2. Czy ktoś zna jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?
Próbowałem już jakiegoś sposobu z patchem i spolszczeniem - ale nie powiodło się. Jakaś pomocna dłoń?
Nie orientuje się zbytnio, ale Genesis działa tylko z angielską wersją gry, a na steamie jest polska. Możesz poszukać coś w necie czy jest możliwość zmieniania plików w grze albo coś. Ale jak pisałem, nie orientuje się zbytnio więc może się mylę. A jeśli ci zależy na graniu w ME 2 za pomocą save z jedynki to jest fajny program do tworzenia takiego save gdzie zaznaczasz decyzje podjęte w ME 1 by mieć odpowiedni start w ME 2
PR3DATOR pewnie ma na myśli programik: Gibbed Mass Effect2 SaveEdit. Z tego co pamiętam to pozwala on na wybór większości chyba decyzji w ME 1 i stworzyć dzięki temu odpowiedni dla siebie save na start z przygodą w ME 2 w wersji PC jak i Xbox 360. Dodatkowo posiada kilka inny fajnych opcji.