ME 2-3
mam pytanie może któryś/aś z was tego próbowali
Czy jeśli mam ME 2 oryginał to czy możliwy jest import do pirata ME 3?
Pirata mam temu o nie jestem pewny czy mi obleci a kasy nie chce wydawać w błoto ewentualnie
Proszę o szybką odpowiedź tylko nie w stylu "Piratom nie pomagamy gimbus hejt" itp.
uwierz znacznie lepiej by podziałało jakby nikt nie odpisał na posta w ramach akcji przeciwko piratom zamiast pisać takie debilne teksty
Z tego co wiem to save nie ma nic wspólnego z wersją gry. Bo kiedyś ściągnąłem sobie alternatywny save do ME2 i nie było informacji do jakiej wersji save to chyba bez różnicy. I nic mi się nie stało na Originie.
Powinno działać ale jak się z tym czujesz, że kradniesz przyzwoitą grę którą można było dostać za 29zł? Zresztą nie będziesz miał multika a więc Twoja rzeczywista siła bojowa w singlu będzie beznadziejna i powinno Ci to zamknąć część możliwości w tym najlepsze możliwe zakończenie.
bo z me 1 do me 2 miałem problem z importem (pirat na oryginał)
i czy to nie wymaga dlc bo me 3 zaczyna sie chyba po zakończeniu jakiegoś tam dlc z ME 2
yy wszystko da się ściagnąć a nie mam zamiaru płacic pare dych za to żeby mieć tylko inną możliwość zakończenia przez to ze cały czas i tak robie w grze to samo nie rajcuje mnie płacić za dosłownie 30 sekund gry
Powinno działać ale jak się z tym czujesz, że kradniesz przyzwoitą grę którą można było dostać za 29zł? Zresztą nie będziesz miał multika a więc Twoja rzeczywista siła bojowa w singlu będzie beznadziejna i powinno Ci to zamknąć część możliwości w tym najlepsze możliwe zakończenie.
+1
Nie sprawdzaj pirata, jak ci się podobały poprzednie części to kup oryginał.
up
Nie wymaga DLC.
znaczy chodzi o wymagania główne bo 2 chodziło na takich minimalne płynnie ale średnie już czasami przycinało
więc nie wydam kasi nie ważnie jakiej czy 20 czy 200 zł na coś nie przydatnego