chciałem zakupić maxa ale wyczytałem że ma duże wymagania, a jakoś nie lubie grać w gry na minimalnych, u chciałem zapytać jak wam chodzi i na jakim sprzecie, oraz jak mi będzie chodził na tym z sygnatury? (może ktoś ma podobny bo to popularna konfiguracja )
[2]
nie,to nie jest żart, szczerze to ostanio miałem taki zapieprz na uczelni, że nie bardzo śledziłem informacje o tej grze, a tylko gdzies wyczytałem że ma duże wymagania, no i z optymalizacja gier od rockstar tez różnie jest
ale dzięki za odpowiedz
[5] po to żebyś mógł mi na nie mądrze odpowiedziec:-] albo mogła? bo w wątku z celebrytkami widziałem Twój wpis:P
[6] dzięki
[7] powiedzmy gta 4 i gta eflc nie chodzą mi tak dobrze jakbym chciał żeby chodziły, ale po kilku wpisach nie mam już obaw i kupuje jutro gre, mam nadzieje że bedzie w takiej cenie jak dzisiaj widziałem w saturnie np 119 zł a nie jakie 139
Nie ma szans, chyba że na low w 640x480, to może wyciągnie z 15 fps.
Po co takie pytania w ogóle?
no wszystko elegancko pójdzie, jedynie antyaliasing MSAA możesz wyłączyć, bo mi przy HD5850 znacząco zwolniło (podobno z GeForce'ami sobie lepiej radzi ta gra)
Nawet na laptopie z i5, 8 GB RAM i GF GT555M działa przyzwoicie, więc naprawdę nie wiem czego się obawiasz.
Bo gra jest dobrze zoptymalizowana, o ile w ogóle uda się ją włączyć :P
Intel i5-2300 @2.80h
8GB RAM
ATI Radeon 5670
W 1920x1080 gram na mieszance medium/high.
Na sprzęcie z wizytówki gram w 1920x1080, wszystko na Bardzo wysokie, MSAA x4 (40-60fps).
Z MSAA x8 mam 20-30 klatek.