Mass Effect problem

Forum Gry RPG
Odpowiedz
05.03.2011 15:09
shawnz
1
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

Mass Effect problem

Wyczytałem, że mass effect ma limit instalacji, mam na komputerze zainstalowana tą grę ale jak włanczam program do deintalacji z tej stronki http://activate.ea.com/deauthorize/gamesList.html , to wyskakuje mi ze na tym komputerze nie ma aktywnej licencji do deaktywacji czy cos takiego? mam platynową kolekcje (podobnie mam w fifie 11, nie mam w folderze z gra żadnego pliku do de autoryzacji, a na stronie ea pisze ze powinna być) mogłby mi ktoś pomóc, nie jestem zbyt biegły w tych sprawach

05.03.2011 15:23
2
odpowiedz
Haoria_NPC
0
Legend

Eee? Aż obejrzałem pudełko z moim egzemplarzem i nie widze nigdzie żadnej informacji o limicie instalacji...jakaś bzdura.

05.03.2011 15:31
redan
3
odpowiedz
redan
29
Brodaty Wiking

użyj czasem głowy. masz edycję z "platynowej kolekcji" która jest całkiem inna od wersji "sprzedawanej" na ea store, a link ten dotyczy tej właśnie wersji czyli wersji elektronicznej dostępnej w ea store.

gra z platynowej kolekcji / extra klasyki nie ma żadnych limitów i jest odrębną wersją od tej na ea store ze względu na to, że ME1 wydawało w Polsce CDProjekt a nie ea.

05.03.2011 15:55
shawnz
4
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

dobrze, że są jeszcze ludzie którzy używają czasami głowy;) a mógłbyś użyć jej raz jeszcze i napisać jak to jest z fifą? limity też dotyczą tylko wersji elektronicznej, ja mam pudełkową:) dzięki z góry:P

05.03.2011 16:54
shawnz
5
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

a co do mass effect to chyba nie chodzi tylko o gry ze sklepu ea store, https://www.gry-online.pl/newsroom/mass-effect-tylko-do-trzykrotnej-instalacji/komentarze/z9a242 , i gry majace limity instalacji wcale nie maja napisane tego na pudełku:-]

05.03.2011 21:11
6
odpowiedz
Dagudhal_NPC
2
Legionista

Wyczytałem, że mass effect ma limit instalacji, mam na komputerze zainstalowana tą grę ale jak włanczamprogram do deintalacji z tej stronki [...]

Jeśli już to Włączam

06.03.2011 13:00
shawnz
7
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

to nie jest forum na temat ortografii języka polskiego:-] no ale wiem, powinno sie pisac poprawnie, wybaczcie

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl