mass effect 2 problem

Forum Gry RPG
Odpowiedz
02.01.2012 14:15
1
odpowiedz
Adyrtun_NPC
24
Centurion

mass effect 2 problem

witam mój kolega kupił sobie me2 w polskiej wersji językowej i u niego jest dziwnie, bo nieraz ucina dubbing i postacie tak dziwnie skaczą podczas rozmów. Poza tym wszystko inne działa tak samo jak u mnie. czy jest możliwe, że jak zmieni język pl na en to coś pomoże?

02.01.2012 17:29
2
odpowiedz
Adyrtun_NPC
24
Centurion

up proszę o odpowiedź

02.01.2012 17:31
3
odpowiedz
Elolkos_NPC
21
Generał

Niech spróbuje przeinstalować i potem zobaczymy. A po za tym to kolega jest zbyt leniwy i ty musisz za niego wątki pisać :P ?

02.01.2012 17:39
4
odpowiedz
Interior666
167
Generał

Kolega to zazwyczaj utorrent ;)

02.01.2012 17:40
5
odpowiedz
Adyrtun_NPC
24
Centurion

nie ma internetu a poza tym już przejnstalowywaliśmy 2 razy i ciagle to samo. a i jeszcze jak zainstalowaliśmy mojego me2 u niego to wszystko było ok. jedyna różnica jaką ja widzę to mi sie wydaje że to że on ma pl a ja en wersje językową to może mieć jakieś znaczenie?

02.01.2012 17:51
6
odpowiedz
Isanmas_NPC
49
Senator

Zmiana języka może pomóc. W ostateczności napiszcie do pomocy technicznej wydawcy. Jeśli masz oryginalną kopię nie powinno być problemu. Spytaj się jeszcze kolegi, czy ma aktualne sterowniki. Oraz podaj system operacyjny, model karty, procesora i ilość RAMu. Nie wiem, czy to istotne dane, ale nie wywróżymy co ma tam popsute.

02.01.2012 18:10
7
odpowiedz
Adyrtun_NPC
24
Centurion
Wideo

napisałem mu sms żeby zmienił język z pl na en a doszedłem do tego po w nisku bo oglądałem sporo filmików na youtube i widać jak szarpie podczas dialogów na sam przykład przyjrzyjcie sie na filmiku dokładnie w 2:50 minucie zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=tKpDznXLZeI&feature=fvst ja u siebie na en takiego problemu nie mam :)

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl