Mass effect 2
Mam pytanie przeszedłem już kilka razy mass effect chyba na 100 % z wszystkimi DLC ,ale widziałem filmiki na youtube w których np legion był w tej koloni zaraz na początku bo chyba towarzyszy nie importuje jeśli zaczniemy postacią którą ukończyliśmy grę.
2. Pytanie czy jest jakiś sposób by odblokować wszystkie bronie bo o ile pamiętam to strzelba i karabin można dostać jak jesteśmy żołnierzem to wtedy na statku zbieraczy mamy zamiast szkolenia wybór broni.
3.Jak importuje postać po ukończeniu gry to wskaźnik idealisty renegata jest wyzerowany tak ma być?
4.Są jakieś sekrety w tej grze bo bym przedłużył chętnie zabawę
A rozumiem że ta gra jest fajna, zajebista i wogóle ale przeszedłeś gre w 100% i jeszce ci mało ?
Tak gra wciąga raz przeszedłem zwykłą stworzoną postacią nie importowaną potem importowaną z 1 części bo sobie przypomniałem że na starym komputerze są zapisy gry:).Obecnie znowu przechodzę renegatem ostatni raz to mnie chyba tak wciągnął nwn 2 które ukończyłem 16 razy:) głównie z powodu że każdą rasą się inaczej gra.
Kurde żeby już udostępnili ten ostatni DLC w polskiej wersji.
up i jeszcze pytanie
Czy jak zaimportuje postać po ukończeniu gry to zachowam ulepszenia statku lub broni?I czy zostaną mi bronie które zebrałem?
Pobierz sobie poradnik PDF jest gdzieś na tej stronie, tam poczytasz o wszystkich sekretach jakie są w grze. To link do poradniku http://poradniki.gracza.pl/poradnik.asp?ID=26469
co do towarzyszy, to można ich "odblokować" używając save editora "Gibbed's Mass Effect 2 Save Editor". w kolejnych zakładkach można dowolnie modyfikować dany save, odblokowując towarzyszy, zdolności do do broni, poziomy reputacji itp. można też dowolnie modyfikować wygląd samego bohatera, zmieniając fryzurę, kolor włosów i oczu na te niedostępne z poziomu kreatora postaci. wystarczy w google wpisać me2 mod albo Gibbed's Mass Effect 2 Save Editor. edytując plik coalesced.ini można też pokombinować z dostępnością ubrań/pancerzy czy modyfikacja poszczególnych broni. wszystko jest w google :)