Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Tusk oskarża Minecraft, o przemoc w szkołach xDDD

Forum Polityka i Religia
Odpowiedz
11.10.2026 12:33
kluhmen
1
odpowiedz
kluhmen
194
Catch the Rainbow

Tusk oskarża Minecraft, o przemoc w szkołach xDDD

Nasi rządzący oskarżają gry komputerowe, w tym Minecrafta, o ostatnie incydenty z nożami w szkołach. Dla mnie jest to nie do zrozumienia. Jak byłem dzieciakiem to grałem godzinami w Quake 3 Arena, gdzie krew lała się strumieniami, a nigdy w życiu nie pomyślałem, żeby kogoś skrzywdzić. Może nasi politycy zajmą się takimi gównami jak Tik-tok? Co to tym sądzicie?

https://wpolityce.pl/polityka/czy-oni-powariowali-tusk-uderza-w-graczy-wskazal-na-minecrafta,272168

spoiler start

I żeby nie było. Ci co mnie znają, wiedzą jakie mam poglądy polityczne. Nie cierpię prawaków xd

spoiler stop

post wyedytowany przez kluhmen 2026-10-11 12:57:03
11.10.2026 12:43
szczupasia
2
odpowiedz
szczupasia
72
sympatycznie

Stawiam, że i tak znajdą się tutaj gracze, poplecznicy premiera Tuska, którzy poprą coraz bardziej odlatującą w rejony niepoczytalności linię narracyjną swojego wodza.

Kto wie, może nawet nazwą mnie za to ruskim agentem, a za przemoc wśród dzieciaków nie odpowiadają rodzice i system, a jednak... Putin?

11.10.2026 12:46
DanuelX
3
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
DanuelX
83
Kopalny

Jakby mi "w polityce" napisali, że jutro jest poniedziałek to musiałbym specjalnie spojrzeć w kalendarz - tak wierzę tej gadzinówce.

11.10.2026 12:51
kluhmen
3.1
odpowiedz
kluhmen
194
Catch the Rainbow

DanuelX Trzeba było obejrzeć w telewizji relacje z wystąpienia premiera. I tak, oskarżył Minecrafta. Zamiast powiedzieć coś o jakichś influencerach czy Tik toku

11.10.2026 12:54
DanuelX
3.2
odpowiedz
DanuelX
83
Kopalny

kluhmen A ja już wcześniej napisałem, że to przekaz pod emerytów. Starcy nie wiedzą co to tiktok albo influencer. Wiedzą co to szatańskie gry komputerowe. Nie rusza mnie to.

11.10.2026 12:47
SIR.Kamilson
4
odpowiedz
SIR.Kamilson
3
Centurion

Niemiecki pachołek Brukselski nawet gry chce mi obrzydzić

11.10.2026 12:58
szczupasia
5
odpowiedz
szczupasia
72
sympatycznie
Wideo

Wyparcie rzeczywistości jest i będzie mocne u wielu osób. Czekam na tłumaczenia, że Pan Premier słusznie zauważa groźne dla cywilizacji zjawisko.

Czy powinniśmy rozważyć cenzurę gier komputerowych? Trzeba powstrzymać fascynację przemocą. Co z GTA 6?

Inba warta zalogowania po kilku latach. xD

https://www.youtube.com/watch?v=HHyyKTRQtX0&t=232s

11.10.2026 13:08
6
odpowiedz
sabaru
40
Senator

Drony i wojna w Ukrainie się znudziła to teraz będą straszyć tym. Nie wspomnę o innych problemach w Polsce.

post wyedytowany przez sabaru 2026-10-11 13:13:09
Forum Forum Polityka i Religia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl