Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Lotto dziwna sprawa :P

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.07.2026 23:17
SIR.Kamilson
1
odpowiedz
SIR.Kamilson
1
Chorąży

Lotto dziwna sprawa :P

Sprawa wygląda tak że dziś po powrocie z pracy zagralem sobie w Lotto online, gram od niedawna jakis miesiąc ( gram raz w tygodniu sporadycznie doładuje za 10 pln) i grając w Szybkie 600 trafiłem 3 liczby z 6, za to jest wygrana 4 pln... po kilku minutach gdy wróciłem z jedzeniem do kompa moim oczom ujrzałem kwotę 631,12pln za trafienie 3 z 6 ... i teraz pytanie czy mogło dojść do pomyłki? totalizator się pomylił?

post wyedytowany przez SIR.Kamilson 2026-07-20 23:19:27
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl