LoL pytanie

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
01.08.2012 14:05
Twajdy
😈
1
odpowiedz
Twajdy
68
Makler

LoL pytanie

Gram aktualnie na serwerze NA i drażni mnie trochę różnica czasu i to, że amerykanie strasznie hejtują za każdy nawet najmniejszy błąd np. podczas Teamfightu nie włączyłem ulta na Alistarze, obwiniano mnie za przegrane starcie, nie pomogło tłumaczenie, że ult był na cooldownie, oczywiście byłem za to reportowany (-_-). Czy na wescie jest dużo kolesi, którzy nie ogarniają gry, są afk lub disconnected? Na Nordic Easta dzisiaj wbiłem na stare konto i co widzę? Karthus z Infinity i Warmogiem, kolesia, który buduje Ashe pod coś ala tank( Warmog, Sunfire). Za pomoc zarejestruje się na czyimś linku do referr firends.

01.08.2012 14:12
2
odpowiedz
Nimreh
108
nobody

Na każdym serwerze jest praktycznie tak samo. Może na Weście nie ma (albo kiedyś nie było tylu retardów nie umiejących grać), ale tam za to każdy uważa się za najlepszego. Ostatnio grałem na Weście i dużej różnicy w porównaniu do NE nie zauważyłem, też flame w prawie każdej grze, wychodzenie z rankedów, troll picki etc, więc nie licz na to, że będzie Ci się inaczej grało.

01.08.2012 14:34
Twajdy
3
odpowiedz
Twajdy
68
Makler

podrzucam

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl