Logowanie na stronie nabor 2011.
Witam,
chcę się zalogować na stronie nabór 2011, aby poczytać dokładniej o szkołach, ale jest jeden problem.
Mianowicie - pojawia się ekran logowania i mam wpisać w dwa wyznaczone miejsca PESEL i PIN. Okej, pesel rozumiem, ale jaki to ma być pin?!
A może byś tak adres tej strony podał?
Lolz nip dla absolwentów liceum? (czy tam gimnazjum)
Jak Wam szkoła zakładała konta, to musieliście dostać jakieś karteczki z hasłami.
SantiX --> niestety, szkoła nie zakładała nam żadnych kont. Zresztą nie jest powiedziane, że szkoła musi nam zakładać konta, chociażby z tego względu, że nie każde liceum przeprowadza rekrutacje elektronicznie.
Może faktycznie przy pierwszym logowaniu trzeba wpisać wymyślony przez siebie PIN i przy kolejnych logowaniach go używać...
adres to oczywiscie nabor.pccs.pl
Teraz zauważyłem takie coś:
Aby zweryfikować czy szkoła poprawnie wprowadziła dane z Twojego podania, podaj swój PESEL i numer PIN.
To czasami nie jest tak, że to liceum, które odbierze podania i bierze udział w tym projekcie (nabor.pccs.pl) ma mi założyć tam konto po odebraniu podania? Bo teraz już sam nie wiem...
^^Chyba faktycznie chodzi o to co wyżej napisałem, bo chciałem się zalogować na swój pesel i wymyślony przez siebie pin i wywaliło mi, że jest zły pin, więc pewnie to liceum ma założyć konto...