LEGO Harry Potter Lata 1 4
Cześć.To już kolejny mój post na forum. Ale dzisiaj przychodzę do was z innym moim problemem.Dopiero zainstalowałem grę która jest w tytule i..... Ciągle czarny ekran. Uruchamiałem w trybie zgodności ze starszym systemem i dalej czarny ekran. Ktoś wie co z tym zrobić?
Gry lego zawszę mają problemy z rozdzielczością
wejdź w uruchom i wpisz %appdata% a następnie w folder warner bros , potem w grę i plik pcconfig
i ustaw
ScreenWidth 1920
ScreenHeight 1080
WindowWidth 1920
WindowHeight 1080
powinno pomóc
spróbuj wejść w dźwięki a potem w właściwości głośników i zaawansowane i napisz jaki masz ustawiony format domyślny
A PO CO MI TO?! PRZECIEŻ MAM TYLKO CZARNY EKRAN ! TO PO CO MI DŹWIĘKI!?
Spróbuj otworzyć jako administrator, zweryfikować integralność plików na steamie i reinstalować
podobno działa też poczekanie ok 10 min na czarnym ekranie bez klikania niczego ale to mało prawdopodobne
ja w tym czasie coś posprawdzam
Jako admin otwierałem,Na steam nie sprawdze bo to wersja pudełkowa,reinstalowałem a czekać mi się nie chce
Na ten moment mogę polecić ci tylko aktualizację sterowników karty graficznej ( zakładam że spełniasz wymagania gry)
przez następne parę godzin będę niedostępny więc możesz też poczekać te 10 min lub samemu poszukać czegoś w sieci