Witam, bardzo proszę o pomoc. Nie potrafię znaleźć sterowników do laptopa siostry Lenovo T60. Wczoraj robiłem jej format i instalowałem wina xp na nowo. Po zainstalowaniu go nie może się połączyć z moim Wi-Fi. Znalazłem jakieś sterowniki w necie, ale na niektórych stronach jest ich tyle, że nie wiem co mam ściągać a co nie. Proszę o pomoc.
up
http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-62928
ewentualnie w googlu wpisujesz lenovo t60 drivers i wchodzisz w 1 link jaki sie wyswietli.
wchodzisz na strone supportu lenovo, i szukasz swojego modelu komputera oraz systemu operacyjnego.
Teraz mam inny problem. Nie wiem co zrobić. Nie ma dźwięku a gdy wchodzę w "dźwięk i urządzenia audio" w panelu sterowania to pisze, że brak urządzeń audio. Pomocy.
po formacie zainstalowales sterowniki do karty dzwiekowej? jakby co leza na tej samej stronie.
zainstalowałem wszystkie sterowniki z tamtej strony.
wejdź do menedżera urządzeń (mój komputer -> prawy przycisk myszy -> zarządzaj -> po lewej wybierz menedżer urządzeń) i sprawdź czy na liście znajdują się urządzenia z żółtymi znakami zapytania/wykrzyknikami
jeżeli takie istnieją wejdź w ich właściwości -> zakładka szczegóły -> z listy wybierz "identyfikatory sprzętu"
(np. PCI\VEN_8086&DEV_0116&SUBSYS_3388103C&REV_09)
ctrl+c i wklej tutaj, pomożemy.
nie ma żółtych znaków. Nie ma nawet karty graficznej.
up
up
up