Witam,
W pracy korzystam z laptopa Dell Latitude, który zasilany jest przy pomocy USB-C. W domu korzystam z laptopa Huawei Matebook D15, który także zasilany jest przy pomocy USB-C.
W jaki sposób znaleźć dodatkowego laptopa, który także będzie ładowany przy pomocy USB-C, w sytuacji, w której wszystkie laptopy jakie oglądam posiadają DC-in (wejście zasilania). Czy mogę w jakiś szybszy sposób filtrować laptopy z zasilaniem USB-C? W taki sposób aby nie przeszukiwać całych ofert na MediaExpert, X-kom itd?
Jak rozumiem, jeżeli zasilanie jest przy pomocy DC-in (wejście zasilania). To nie mogę już ładować laptopa przy pomocy wejścia USB-C - jeżeli jest takie złącze w obudowie laptopa?
na xkomie w filtrach: pokaz wszystkie filtry --> złącza --> USB-C --> zaznacz w rozwijanym menu te które mają "power delivery"
i to że ma coś dc-in nie znaczy, że nie można ładować przez USB-C
A tu mam jeszcze inny wynalazek. HP Elitebook 840 G5. Od lewej 3 sposoby ładowania:
1. Zasilacz HP z małą wtyczką
2. Thunderbolt 3 do którego mogę podłączyć stacje dokujące Thunderbolt/USB-C, albo sam zasilacz
3. Gniazdo od dedykowanej stacji dokującej HP, do której podłączę tradycyjną wtyczkę z zasilaczy HP