Mam wstawić się przed komisją w przyszłym tygodniu więc moje pytanie brzmi: jak wyglądają badania? Trzeba pokazać parówke?
Trzeba.
Miałem w tamtym tygodniu. Opowieści o ping pongu można włożyć między bajki. Wchodzisz na sale gdzie przy stole siedzi trzech miłych starszych panów, rozbierasz się do majtek za parawanem. Wychodzisz i masz badany wzrok i słuch. Potem jeden z dziadków do ciebie podchodzi i cię osłuchuje jak u normalnego lekarza, potem pyta czy byłeś w szpitalu, miałeś operacje, zabiegi, czy miałeś kiedykolwiek coś złamane. Wcześniej jesteś mierzony, ważony i masz mierzone ciśnienie. Na podstawie tych badań wyrabiają ci książeczkę i przydzielają kategorie od A do E. Po badaniu czekasz godzinkę albo półtorej na książeczkę i idziesz do domu.
[2] Nom...Widać po tobie, że tobie tam dobrze jajca przetrzepali i masz traume...Ale Barca i tak wygrała LM więc nie trolluj...
edit. literówki...
edit.2 Łyczek-->nie wiem może to zależy od komisji ale IMO teraz już nie ma ping ponga...
[3] - widocznie nie miałeś co pokazać.
ale IMO teraz już nie ma ping ponga...
twoje imo się kupy nie czIMO
Nom...
Kurwa co ludzie mają z tym: "I co pokazywałeś pałę" "macali Cię" "był ping pong".
Ludzie idziecie do normalnych lekarzy po medycynie, nikt wam tam zdjęć robić nie będzie i kurde każdy mężczyzna ma penisa czy większego czy mniejszego chuj ich tam to obchodzi.
Więc jak każą ci zdjąć gacie to zdejmujesz i tyle.... LOL
spoiler start
Mnie to jeszcze gratis nawet macali....
spoiler stop
Za moich lat bylo tak samo jak w [3]. Tylko dodatkowo odchylali majtki z przodu i dotykali podbrzusze. Sisiora widzial ale nie dotykal.
Ja jak byłem rok temu, to ping-pong był, taki stary facet to robił, mnie to ominęło bo gdy tylko wszedłem od razu mnie do okulisty wysłali, bo przerazili się jak bardzo mam słaby wzrok, nawet dzięki temu nie musiałem koszulki zdejmować.
inni musieli wystawać przed komisją w samych gaciach, a potem za parawanik trójkami prosił.
A u mnie nie, kazali tylko zdjąć koszulke spodnie miałem na sobie. Zważyli, zmierzyli i Waja Condijos ;D