Oto jest pytanie, może wy mi pomożecie. Zastanawiam się, czy Grey Goo jest warte 15 złotych, które sobie za niego liczą na Bundle'u.
Z góry dzięki za pomoc.
Bardzo fajna gra, mimo ze poczatkowo sie odbilem. To typowy rts: zbuduj baze i zabij przeciwnikow. Jesli lubisz Starcrafta to i Grey Goo powinno ci podejsc. Wedlug mnie sama muzyka mistrza Klepackiego (wszystkie gry od Westwood: C&C, Red Alert, Dune itd) jest warta te 15 zl.
Polecam jednak obejrzec kilka gameplayow na youtube, mimo wszystko gra jest specyficzna. Ja odbilem sie wlasnie z powodu nijakiego poczatku, nie bardzo obchodzili mnie ci kosmici, ktorymi przyszlo grac.
Multi nie sprawdzalem i nie zamierzam, od tego mam SC.
nvm
z inną grą mi się pomyliło :D
W teorii można pograc jesli brakuje Ci gier w stylu Command and Conquer czy Red Alerta, z drugiej strony jednostki sa tak do siebie podobne w ramach tej samej frakcji, że ciężko je rozróżnic, o ile jest podział typu piechota, lekkie oraz ciezkie pojazdy, wizualnie pojazdy są bardzo podobne a piechoty prawie nie ma wśród jednostek. Za 4 dolary/15 złotych duzo nie tracisz, kazda rasa inaczej się rozwija, jakis czas temu dodali chyba czwartą rasę?
Mi się gra bardzo podoba, ma swój klimat. Jak lubisz gry typu C&C to śmiało bierz.