Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Kuny!

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
28.07.2026 21:57
Sevek007
😐
1
odpowiedz
Sevek007
106
Everybody lies
Image

Kuny!

Witam wszystkich, tak jak w temacie wyżej, te cholerne kuny, zalęgły się na strychu i już jakiś czas tam sobie siedzą. Na pewno nie jedna, może nawet nie dwie, bo hałas jaki one ze sobą niosą jest niewiarygodny jak na tak małe stworzonka, mimo wszystko w nocy jako tako da się spać. Ale nie po to założyłem wątek żeby opowiadać o swoich intruzach, założyłem go po to bo potrzebuję(/my) pomocy. Jak to cholerstwo małe wypędzić? Z pewnością ktoś z was miał z nimi styczność, czy to na strychu czy w samochodzie czy nawet gdzieś indziej. Co zrobiliście żeby się ich pozbyć? Ostatnio kupiłem duże opakowanie kostek Domestos bo ich intensywny zapach podobno je odstrasza, rzuciłem im tam na górę dwie sztuki a one sobie dalej radośnie hasają jak gdyby nigdy nic :-) Nie wiem szczerze mówiąc co robić, kupić tego elektronicznego odstraszacza emitującego ultradźwięki? Z miłą chęcią Was wysłucham moi drodzy. :))))

PS Hahaha, jeszcze obrazek z kuną ewidentnie nie chce działać :D

post wyedytowany przez Sevek007 2026-07-28 22:02:01
28.07.2026 22:09
Alba_Longa
2
odpowiedz
Alba_Longa
113
Generał

Emiter ultradźwięków na gryzonie.

28.07.2026 22:10
abesnai
3
odpowiedz
1 odpowiedź
abesnai
113
Kociarz

Może coś takiego?
https://www.zielonalapka.com/pl/c/pulapki-na-kuny/53/1/default/3
Pochwycić i wywieźć z dala od siedziby.

post wyedytowany przez abesnai 2026-07-28 22:20:38
28.07.2026 22:36
marcinbvb
3.1
odpowiedz
marcinbvb
168
Generał

abesnai Tak czymś takimi złapałem. Zaczęła dobierać się już do auta ale się udało. Po złapaniu jeży, kilku kotów w końcu wpadła i kuna. Następnie bezpiecznie wywieziona daleko od domu

28.07.2026 22:49
tomazzi
4
odpowiedz
tomazzi
39
Generał

Wpuść psa na strych na godzine

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl